返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-11-8 04:12 PM 發表

藍色靚D
咁我鍾意"紫色恤3"嘛~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-8 05:10 PM 發表

咁我鍾意"紫色恤3"嘛~~~
而家 + 埋你 有16 色啦喎! 好熱烈呀!
原帖由 manyiu 於 2008-11-8 05:15 PM 發表

而家 + 埋你 有16 色啦喎! 好熱烈呀!
乜唔係得7種colour咩?
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
show your photo
  我想娶啊
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
甘恨嫁?入左围城就出唔来啦.
!!!

,!,!

,!,!
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 西门兄 於 2008-11-9 12:00 AM 發表
而家第几色啊!!!

男人好色,英雄本色!男人不色,如同虚设!

女人风骚,高尚情操!女人不骚,档次不高!
哈哈, 你係第 20 個靚仔聞風 2 至, 20色! 5 顏 6軍色!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 manyiu 第 68 篇文章

早晨啊靓靓............路过呢度看到,顺便睇靓女!
民间尽管有真主
民众最终是苦主
嘩嘩嘩...好多識狼,咁我唔做識狼啦,我做第一個"識摩"啦
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水

評分次數

• ckhooi74

原帖由 西门兄 於 2008-11-9 11:55 AM 發表
早晨啊靓靓............路过呢度看到,顺便睇靓女!
首先聲明, 想征婚果個唔係我,  我都係路人甲, 入黎玩下, 熱鬧下嫁咋! 現在証明咁多顏色都唔夠分, 實在太多 色 x 啦! 哈!  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 manyiu 於 2008-11-10 11:45 AM 發表

首先聲明, 想征婚果個唔係我,  我都係路人甲, 入黎玩下, 熱鬧下嫁咋! 現在証明咁多顏色都唔夠分, 實在太多 色 x 啦! 哈!  485004
你几时都搞一个啊???我预约先得唔得
喵喵喵

回應 feimiao0 第 73 篇文章

这个主意不错哦....僧多粥少不够分啊....
民间尽管有真主
民众最终是苦主
U得得地