返回列表 回復 發帖
路过
原帖由 boy12 於 2008-11-7 08:11 AM 發表

absolutely not u - the flower heart type la !!
but I heard that she likes the playboy type

汶汶,好耐无见哦。。 最近好吗。。?
汶汶~

好久不见

吻吻..好耐无见..

你想征婚 当亚爷无到..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原來是吹水亞爺的人.
外星貓E生
原帖由 Geai 於 2008-11-7 06:39 AM 發表
will come to USA ma  
G伯伯.......你退休架嘞.... 有心都冇力啦
原帖由 jclai 於 2008-11-7 08:07 AM 發表
你会找到的
揾你好唔好....JCLAI.....HAHAHA HEE.....HEEE
嘩! 呢班男仔.....要重新估計!
原帖由 manyiu 於 2008-11-7 04:21 PM 發表
嘩! 呢班男仔.....要重新估計!
乜你唔係一早知嘅咩......佢哋係狼嚟架...... 咩色就唔知嘞
原帖由 DOBI 於 2008-11-7 04:28 PM 發表

乜你唔係一早知嘅咩......佢哋係狼嚟架...... 咩色就唔知嘞
而家知到他們係 七色男狼! 哈!  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 manyiu 於 2008-11-7 04:30 PM 發表

而家知到他們係 七色男狼! 哈!  482166
嘩.....個名好好聽喎........
原帖由 DOBI 於 2008-11-7 04:33 PM 發表

嘩.....個名好好聽喎........   
數數夠唔夠7 個先! 佢地個躲勁呢!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 manyiu 第 28 篇文章

I bet more than 7 la
嘩! 成 13個靚仔..........哈! D顏色唔夠分喎! 哈!