返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2008-10-27 09:43 AM 發表

你俾哂你D身家佢咪得囉! 468162
good idea
簽名被屏蔽
原帖由 chfong2 於 2008-10-27 11:24 AM 發表
有机会都要去。
我細個時, 去過好多次! 好好玩嫁! 不過果度D食物就賣得勁貴!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rrliew 於 2008-10-27 07:58 AM 發表
又会点啊
上你身呀 問你驚唔驚

原帖由 blueocean 於 2008-10-27 08:41 AM 發表

468126468126I am a 傻佬
If I really want to see...what do I do ar 468127
想啫....你見鬼係冇問題嘅
但如果以上幾張相你見到wongjj就大問題
原帖由 rockyguo 於 2008-10-27 09:40 AM 發表

你又讲JJ 坏话了..
細路....個主題同wongjj有關嘅......當然要圍住個主題講
如果離題.......回帖都冇意思
所以我冇講佢壞話 知無
原帖由 manyiu 於 2008-10-27 09:43 AM 發表

你俾哂你D身家佢咪得囉! 468162
咁益我
原帖由 DOBI 於 2008-10-27 05:07 AM 發表
有冇搞錯呀....比咗錢入去咁多嘢都唔玩......咁嘥架.....不過以經好過我哋lee到先吖.....止係揾D鬼妹鬼仔扮下鬼周圍走......咁都收你$30CA啦.......你算平得多....好玩好多多多多多嘞.......  ...
哈哈~~我活水平都唔同~~~你食一餐普通野的$$$$, 係香港可以食得好豪架啦
原帖由 Geai 於 2008-10-27 06:20 AM 發表
where is ur pic ??
我負責影相~~~哈哈~~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
看來不錯,到下年我放大假,一定去HK玩過夠....
bbb~~~ d 相看上來好似驚過我同你之前玩個次bor .......好正吖 ~~~~~

今日我2pm才起身.......仲大掃除jo成日....現在想 .................
原帖由 bbb1999 於 2008-10-27 01:04 PM 發表

我負責影相~~~哈哈~~~468333
u didnt even take 1 pic ma ??

did u dress up   
原帖由 Geai 於 2008-10-27 02:57 PM 發表

u didnt even take 1 pic ma ??

did u dress up   
If you want to see anyone dressing up, I can show you in a few days!
原帖由 manyiu 於 2008-10-27 03:33 PM 發表

If you want to see anyone dressing up, I can show you in a few days!
anyone = you ma  
原帖由 Geai 於 2008-10-27 03:39 PM 發表

anyone = you ma  
Really? you want to see?