返回列表 回復 發帖

海洋公園哈佬喂啦

,  描述: 門票$498至尊飛~~好貴~~所以冇買~~呵呵
今日去完海洋公園哈佬喂,人多到不得了,我地由5:30玩到12:00先走,行到腳都軟,好攰

厲鬼村:好多人都話好嚇人,所以第一時間已經去排呢間鬼屋玩先,可能自細係屋村長大....十分有親切感...入面有屋村地下的商店...又有公園仔....最好玩的是有好多條路可以選擇....
不過入面黎黎去去都係D差唔多嘅野,有豬肉佬,痳將等等,唔好抱期望太大就OK架啦

鬼娃:都ok恐怖~~我係驚個d娃娃工仔 ... 個樣真係好恐怖...

變種:聽人講唔好玩冇玩到

廣昌隆:入去鬼屋聽吓故事....,一開始d燈會眨下眨下,跟住個工作人員就話個燈壞壞地,跟住走左出去,黑蚊蚊熄晒燈個氣氛好驚,中途會有d水標出黎,有隻鬼係度行行吓,但由於息曬燈,你係睇佢唔到,之後就咩野都冇,快就出返黎,好似流流地..

(佢就係啊廣同佢老婆啦)

兵馬俑:無去-.-

迷幻空間:雖說閃到暈,但係佢個係入面咁多間鬼屋最正戈個!!!因為d鬼會同area同樣顏色~你根本唔知有人係度扮鬼~!!

大豪「嚇」:唔太好玩,本身以為會幾好玩,點知黎黎去去都係差唔多好似之前個d鬼屋敢嚇你,無d新意

戲棚:呢間鬼屋係8間入面燈光最光猛的鬼屋,不過亦係最恐怖的中式鬼屋....真係睇見心都寒...

戲棚驚夢~~我見到都已經好驚...好係鬼節~~係死睇咁果D咁

整體黎講恐唔太恐佈,仲玩埋d機動遊戲,夜晚玩好好feel

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
bbb...谢谢分享啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-27 04:03 AM 發表
bbb...谢谢分享啊
行到腳都軟,好攰好攰好攰吖

所以我要瞓啦
晚安啦
有冇搞錯呀....比咗錢入去咁多嘢都唔玩......咁嘥架.....不過以經好過我哋lee到先吖.....止係揾D鬼妹鬼仔扮下鬼周圍走......咁都收你$30CA啦.......你算平得多....好玩好多多多多多嘞.......
看上去我也想玩哦!
where is ur pic ??
原帖由 Geai 於 2008-10-27 06:20 AM 發表
where is ur pic ??
HK呀
成个村有没有"鬼妹鬼仔"呀,
Happy HALLOWEEN
looks very fun ar
but...where's JJ...want to see her pic

多謝 bbb d update 相片, The last time I went there was 10 years ago! 果時都好好玩, 好正嫁啦! 估唔到而家改進左咁多! 真係唔錯呀!
原帖由 blueocean 於 2008-10-27 07:02 AM 發表
looks very fun ar
but...where's JJ...want to see her pic
傻佬D相係WONGJJ朋友BBB喺HK玩完POST比佢架 所以唔會有WONGJJ出現.....
如果你真係見到佢嘅話就...........................

回應 DOBI 第 11 篇文章

又会点啊
原帖由 DOBI 於 2008-10-27 07:17 AM 發表

傻佬D相係WONGJJ朋友BBB喺HK玩完POST比佢架 所以唔會有WONGJJ出現.....
如果你真係見到佢嘅話就...........................  
I am a 傻佬
If I really want to see...what do I do ar

原帖由 DOBI 於 2008-10-27 07:17 AM 發表

你又讲JJ 坏话了..
原帖由 blueocean 於 2008-10-27 08:41 AM 發表

468126468126I am a 傻佬
If I really want to see...what do I do ar 468127
你俾哂你D身家佢咪得囉!