返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-10-15 02:33 PM 發表

大师,你伤如何啊!
qq,你好有心啊! 我已經上班兩天了,今曰係第二day!只餘下隱隱作痛一點啦!
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 15/10/2008 14:34 發表

我唔pro 都係yfgary 大人教我啫......
yfgary大人也是pet pet 區的老大嗎?? 你的pet family ma??
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-15 02:37 PM 發表

qq,你好有心啊! 我已經上班兩天了,今曰係第二day!只餘下隱隱作痛一點啦!
不用客气,进展很好我等你再过两招
幾個post 一個人都無.....
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-15 06:04 PM 發表
我在啊!你跑去那里哦!其他人还没放工啊!
原帖由 wongjj 於 2008-10-15 03:34 PM 發表

yfgary大人也是pet pet 區的老大嗎?? 你的pet family ma??
yfgary大人是寵區的版主AND寵物少林寺的副幫主!我以前也是寵物少林寺的人啊!
因為想開家族所以才走的~~~~~~ 他是我的老大啊!~~~~~~
原帖由 qqbubu 於 2008-10-15 03:51 PM 發表

不用客气,进展很好我等你再过两招
有咩招過俾我SIN?
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-15 06:04 PM 發表
而家咪有lu!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-15 07:06 PM 發表

有咩招過俾我SIN?
手痒哦!想同你过返两招
原帖由 qqbubu 於 2008-10-15 07:08 PM 發表

手痒哦!想同你过返两招
哦...原來係嚟踢館嘅!?!?!?!?!? 我呔!~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-15 07:12 PM 發表

哦...原來係嚟踢館嘅!?!?!?!?!? 我呔!~~~~~~
哎呀!大师,你原来炸伤啊!
ricky....qq 你地回來了.........
原帖由 qqbubu 於 2008-10-15 07:16 PM 發表

哎呀!大师,你原来炸伤啊!
爛船都有3斤釘嘛~~~!
入来坐下~~!坐完去冲凉
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 山棻爺爺 於 2008-10-15 08:08 PM 發表
ricky....qq 你地回來了.........
豬爺~~~你碌嘢好型wo!