返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-16 01:11 AM 發表

放心!我唔會同HENDY兄你爭女嘅!
我才不要列??你要你自己拿拉。。送你多一个都可以啊。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-16 01:09 AM 發表

我忘记有奖金楼啦... 只是想同靓伯伯倾计
甘就倾咯~
原帖由 hendytiu 於 2008-10-16 01:10 AM 發表

有人说喜欢你。。你就可以赶猫猫出去啦。。
真是的。。
我没有赶他出来啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-16 01:15 AM 發表

甘就倾咯~
一阵咋..不阻你
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-16 01:16 AM 發表

一阵咋..不阻你
仲有几耐啊
原帖由 hendytiu 於 2008-10-16 01:13 AM 發表

我才不要列??你要你自己拿拉。。送你多一个都可以啊。。
我要鍾嘉欣!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-16 01:18 AM 發表

仲有几耐啊
你去睡觉啦
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-16 01:20 AM 發表

我要鍾嘉欣!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
你不是要靓婆婆咩??
原帖由 hendytiu 於 2008-10-16 01:25 AM 發表

你不是要靓婆婆咩??
我都係要鍾嘉欣呀!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 收到未?????????????????????
原帖由 hendytiu 於 2008-10-16 01:25 AM 發表

你不是要靓婆婆咩??
又关我事
无人啊...chuu去哪里了
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-16 01:28 AM 發表
你又掛住佢哩!?!?!??!?!
i come here la..... ricky.... long time no c lo....
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-16 01:09 AM 發表

我忘记有奖金楼啦... 只是想同靓伯伯倾计
你真有我心啊!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-16 01:28 AM 發表
i come here liao la.....