返回列表 回復 發帖
原帖由 hendytiu 於 2008-10-14 09:55 PM 發表
ricky 老大我也来了啊。。
hendy兄,晚安啊!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-14 09:57 PM 發表
不要紧!慢慢来吧!可是你的宠物好像也是很厉害的,对吗?几转几级呢?
無用啦,多厲害沒錢也是買不到裝備的!~~~~~~
原帖由 yicno 於 2008-10-14 10:00 PM 發表
别玩我了,新人一个~!
我也只高你一点点!还要在努力啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-14 10:05 PM 發表

無用啦,多厲害沒錢也是買不到裝備的!~~~~~~
向hendy讨吧!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-14 09:56 PM 發表

閃卡係要嚟交換嘛!~~~~~~
又骗我讲.........得一张闪卡
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
等待家族批准中~~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 yicno 於 2008-10-14 10:01 PM 發表
我想我会做骑士~!
兄弟,咁我轉頭醒套聖騎裝俾你啦! 唔好話俾人知WO~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-14 10:02 PM 發表

原來你當我是開玩笑!
你讲真就真啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-14 10:07 PM 發表

兄弟,咁我轉頭醒套聖騎裝俾你啦! 唔好話俾人知WO~~~~~~
我知道啦!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-14 10:07 PM 發表
向hendy讨吧!
我唔識變tvb幣!算啦............................
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-14 10:07 PM 發表

又骗我讲.........得一张闪卡
咁好過無吖!~~~~~~ 我連一張都無呀!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-14 10:07 PM 發表

多谢你先~!
入去宠物区还返一套王者装备被返辉嫂先~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 yicno 於 2008-10-14 10:07 PM 發表
等待家族批准中~~!
我而家去搞~~~裝備一陣俾你啦!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-14 10:03 PM 發表

hendy兄,晚安啊!~~~
晚上好啊。。ricky老大。。
原帖由 yicno 於 2008-10-14 10:07 PM 發表
等待家族批准中~~!
而家完成啦!~~~歡迎你的加入!~~~