返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-6 03:04 PM 發表

咁咪夜晚成曰有飯局
没啊。。 唔需要架。。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-6 03:23 PM 發表

没啊。。 唔需要架。。。
仲以為要成曰倾生意揾客源
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-6 03:22 PM 發表

妹子 我只可和你多聊一會,之後要睡覺覺,晚上出動!
今晚见...靓哥哥
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-6 03:37 PM 發表

今晚见...靓哥哥
今晚無得見啦...有都超夜...有個兄弟放監(老婆返大陸)出嚟,話有骛天大行動喎
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-6 03:25 PM 發表

仲以為要成曰倾生意揾客源
哈哈。。 我好懒。。唔会做咁个野啊。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-6 03:43 PM 發表

哈哈。。 我好懒。。唔会做咁个野啊。。
咁盤生意咪 我有時都要倾生意啦...
4:00pm準時覺覺豬
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-6 03:45 PM 發表

咁盤生意咪 我有時都要倾生意啦...
哈哈哈。。 给我搞一定死得好惨。。

回應 iwry@iwjy 第 5654 篇文章

so early sleep     

have fun tonight
原帖由 tingx2 於 2008-10-6 03:49 PM 發表

哈哈哈。。 给我搞一定死得好惨。。
...... 倾生意靠把口啫......你又唔似係蠢豬喎......
原帖由 Geai 於 2008-10-6 03:49 PM 發表
so early sleep     

have fun tonight
係呀,長老大人你又有興趣?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-6 03:54 PM 發表

係呀,長老大人你又有興趣?
no la   I dont drink ka
不好意思啊各位......寡人要就沉了 明天再開舖~~~
原帖由 Geai 於 2008-10-6 04:01 PM 發表

no la   I dont drink ka
唔一定係飲酒嘅,仲可以有好多活動嘅
不過.................你都唔喺香港
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-6 03:40 PM 發表

今晚無得見啦...有都超夜...有個兄弟放監(老婆返大陸)出嚟,話有骛天大行動喎
人地老婆不在,又关你事... 不好乱黎啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥