返回列表 回復 發帖

回應 iwry@iwjy 第 5692 篇文章

so safe
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-7 06:50 AM 發表

鍾意發酒癲,飲醉咗以為自己係大哥
这样你不要打醉拳咯!
原帖由 qqbubu 於 2008-10-7 07:14 AM 發表

这样你不要打醉拳咯!
不想賣弄的 只是想指點一下啲後輩們而已...他們自已要討教嗎...無計... 善哉善哉
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~

回應 iwry@iwjy 第 5695 篇文章

I guess u guys are on the winning side  
原帖由 Geai 於 2008-10-7 07:13 AM 發表
so safe
係呀,長老大人,做人最緊要玩得稱心和放心嘛
原帖由 Geai 於 2008-10-7 07:20 AM 發表
I guess u guys are on the winning side  
其實只是現在的小朋友比較弱而已
ricky 耍少林功夫ma?? 我想見識吓
原帖由 wongjj 於 2008-10-7 07:26 AM 發表
ricky 耍少林功夫ma?? 我想見識吓
其實我不懂啊~~~只是年幼時習過少少泰拳咋 不過天下武功出少林啫......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-7 07:26 AM 發表

其實只是現在的小朋友比較弱而已
should be fun to watch  
原帖由 Geai 於 2008-10-7 07:33 AM 發表

should be fun to watch  
哈哈 無時間拍照留念tim!~~~

回應 iwry@iwjy 第 5702 篇文章

maybe its on youtube already  
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-7 07:36 AM 發表

哈哈 無時間拍照留念tim!~~~
点解哦! 留点时间给自己来拍照咯!大师
原帖由 Geai 於 2008-10-7 07:38 AM 發表
maybe its on youtube already  
有無咁快呀 你自己得閒揾揾啦,人群中穿紫色恤3的便是我了!
原帖由 qqbubu 於 2008-10-7 07:38 AM 發表

点解哦! 留点时间给自己来拍照咯!大师
沒手來拍啊

回應 iwry@iwjy 第 5705 篇文章

where sin ??