返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-3 01:41 AM 發表

只可以說我每個網都會咁做
唔讲算数,我去打game!
原帖由 vwwo 於 2008-10-3 01:44 AM 發表

唔讲算数,我去打game!
88 la 靚姐,下次再倾吖
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
無客人抖一抖睇火影sin
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 08:06 PM 發表
無客人抖一抖睇火影sin
naruto
kage bunshin no jutsu~~~~
原帖由 h2o 於 2008-10-3 02:31 AM 發表

naruto
kage bunshin no jutsu~~~~
剛剛睇完了
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 08:51 PM 發表

剛剛睇完了
睇到第幾集啊?
我都好耐冇睇啦  追得好辛苦哦
原帖由 h2o 於 2008-10-3 02:54 AM 發表

睇到第幾集啊?
我都好耐冇睇啦  追得好辛苦哦
298~299,啊~~~阿斯瑪死了 :onion23:
被飛段殺死了.........................
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 08:56 PM 發表

298~299,啊~~~阿斯瑪死了 :onion23:
我都有得scans....遲D仲傷心啊....:onion23: :onion23:
原帖由 h2o 於 2008-10-3 03:02 AM 發表

我都有得scans....遲D仲傷心啊....
你是看開連環圖嗎 已4百幾了.......................
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 09:04 PM 發表

你是看開連環圖嗎 已4百幾了.......................
以前有e+冇啦..
每個禮拜先出一次...等死人啦...
仲有bleach我都好耐冇睇啦.....
原帖由 h2o 於 2008-10-3 03:10 AM 發表

以前有e+冇啦..
每個禮拜先出一次...等死人啦...
仲有bleach我都好耐冇睇啦.....
我就淨係睇火影,無睇開死神之類.............我係火影迷

一個禮拜一集真係想死,仲要成曰脫期
大师,你有心事哦!
原帖由 qqbubu 於 2008-10-3 03:15 AM 發表
大师,你有心事哦!
乜咁早呀,qq
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-2 09:14 PM 發表

我就淨係睇火影,無睇開死神之類.............我係火影迷

一個禮拜一集真係想死,仲要成曰脫期
所以我e+咪冇追囉
等佢出多十幾集再睇啊