返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 01:00 AM 發表
1点啦..............

88  la 好妹子
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
忙左成日好肚餓啊......我去吃飯先
一陣見
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-3 01:03 AM 發表

sorry ar靚姐,其實我都係,好快會回復正常速度啦
爆完啦??
原帖由 vwwo 於 2008-10-3 01:01 AM 發表

佢地话,用无线会慢好多架。。。。。。。。。。。
系咩?我都唔系好清楚啊!我用modem咋~
原帖由 chfong2 於 2008-10-3 01:04 AM 發表
我也要睡啦各位,明天才分钱。
88 la風少,恭喜曬
原帖由 h2o 於 2008-10-3 01:04 AM 發表
忙左成日好肚餓啊......我去吃飯先
一陣見
88 la亞水
原帖由 vwwo 於 2008-10-3 01:05 AM 發表

爆完啦??
係呀~~~ 無咁快~~~
全部人都走喇,甘我都训咯,再见喇甘多位,再见靓姐
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-3 01:05 AM 發表

系咩?我都唔系好清楚啊!我用modem咋~
大马都系用modem架啦。。。。。。。。。。
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-3 01:08 AM 發表
全部人都走喇,甘我都训咯,再见喇甘多位,再见靓姐
88 la nicnic 你又走埋....................
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-3 01:07 AM 發表

係呀~~~ 無咁快~~~
即系仲有金楼??
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-3 01:00 AM 發表

都幾多~~~
hah... you also can earn back faster la....
原帖由 h2o 於 2008-10-3 01:01 AM 發表

no ar...
doing something at my university ar
o.... open school la...
原帖由 vwwo 於 2008-10-3 01:10 AM 發表

即系仲有金楼??
暫時都係每500帖一個