返回列表 回復 發帖
禁我言
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-24 12:10 PM 發表
禁我言
咩事要禁言??
決定左去邊??
原帖由 devil2007 於 2008-8-24 01:12 PM 發表

咩事要禁言??
決定左去邊??
没什么提议的话,还是老地方吧!大家方便!!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-24 01:20 PM 發表

又第一站?? 要向第一站申請VIP ,拿個 discount 先  ^^
原帖由 devil2007 於 2008-8-24 01:28 PM 發表

又第一站?? 要向第一站申請VIP ,拿個 discount 先  ^^
好啊!要怎样才可申请到呢?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 devil2007 於 2008-8-24 01:12 PM 發表

咩事要禁言??
決定左去邊??
哦。。未啊。。。等紧他地的提议。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-24 01:20 PM 發表

哦。。未到截止日期。。再看有咩新提议先。。
原帖由 devil2007 於 2008-8-24 01:28 PM 發表

哦。。有咁的著算架??
ss2真的很难找parking
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 jclai 於 2008-8-25 12:47 PM 發表
ss2真的很难找parking
是呀..... 看看大家怎样咯.... 不然就跟大队... 久地方还是比较方便大家......
珍惜四人帮。。。

真的可以申请VIP拿DISCOUNT的吗....? 我也要.......
珍惜四人帮。。。
真系再无其他提议喇?
ioi puteri
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 jclai 於 2008-8-25 04:55 PM 發表
ioi puteri
即系边度??
系咪 ioi mall 啊??
等埋我
入谷温人