返回列表 回復 發帖
原帖由 mun2 於 2008-8-22 06:47 PM 發表
  我很多年都没有出去 yam cha 喔!!都不知那里有好地方。。。
近年yamcha都是在家附近... 我都很少出去...
ss2也刚好在附近......... 只知道有很多吃店而已....
珍惜四人帮。。。
SS2礼拜会唔会难揾parking先?
不识去pj。。。 我跟mun去。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-22 09:03 PM 發表
SS2礼拜会唔会难揾parking先?
哦。。是啊。这个是重点啊。。揾唔到车位。。我会发傻架。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 09:14 PM 發表
不识去pj。。。 我跟mun去。。
哦。。你都可以跟我去架。。我唔介意的。。嘿嘿。。嘿嘿。。
哈哈。。。我知你住边。。 我住好远架。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 09:32 PM 發表
哈哈。。。我知你住边。。 我住好远架。。
哦。。你想吗??你想的话。。我。。都可以的。。油钱。过路费,饮茶灌水你的。。我就没问题。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-22 10:03 PM 發表

哦。。你想吗??你想的话。。我。。都可以的。。油钱。过路费,饮茶灌水你的。。我就没问题。。
哈哈。。甘样我不会自己去啊。。 明知我发钱寒架啦。。。
拜六礼拜,会不会开?
我无所谓,哪里都可以,有空一定出席!
地点,你们可以考虑自由餐的 不过消费有点贵。。。不知有人赞助吗?不是tvb币喔
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 10:19 PM 發表

哈哈。。甘样我不会自己去啊。。 明知我发钱寒架啦。。。
哈。。哈。。讲到钱就咁醒目。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-22 10:47 PM 發表

哈。。哈。。讲到钱就咁醒目。。
梗是。。虽然我是猪但是我是一只醒目的猪!!
最终结论是在哪儿呢?pj我不会去,有谁可可以帮忙下呢?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-23 07:13 AM 發表
最终结论是在哪儿呢?pj我不会去,有谁可可以帮忙下呢?
哈。。哈。。我识。。你放心。。
星期日ss2有时真的都很难找parking....
珍惜四人帮。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-23 12:14 PM 發表

哈。。哈。。我识。。你放心。。
全靠你了!啊hoo哥!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~