返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-9-7 09:17 PM 發表

系米架??
我惊会吓死你地啊。。。
原帖由 toyo88 於 2008-9-7 09:17 PM 發表

系米架??
哦。。真是想看啊??一口价。。3百万。。我直接给你看未曝光的相。。是她。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-7 11:41 PM 發表

哦。。真是想看啊??一口价。。3百万。。我直接给你看未曝光的相。。是她。。
你。。你。。。。你。。。。。。你又拿张相来吓我?!@#!@#
原帖由 tingx2 於 2008-9-7 11:45 PM 發表

你。。你。。。。你。。。。。。你又拿张相来吓我?!@#!@#
猪猪!你还没睡啊!睡又欺负你啊!
原帖由 tingx2 於 2008-9-7 11:45 PM 發表

你。。你爆粗小我。。你死紧了。。我会免费贴上来啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-7 11:53 PM 發表

你。。你爆粗小我。。你死紧了。。我会免费贴上来啊。。
你。。。你。。。。你唔会咁做架啦。。我的相唔值钱。。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-8 12:06 AM 發表

猪猪!谢谢你的花红哦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 qqbubu 於 2008-9-7 11:49 PM 發表

猪猪!你还没睡啊!睡又欺负你啊!
呢度除了你同我,仲有边个?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-8 12:10 AM 發表
猪猪!谢谢你的花红哦!
唔使客气。。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-8 12:11 AM 發表

唔使客气。。。
晚安啦!我要去睡觉啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 tingx2 於 2008-9-8 12:06 AM 發表

哈。。哈。。咁你就对我好D啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-8 12:10 AM 發表

呢度除了你同我,仲有边个?
哦。。又在度讲D咁的野喎。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-8 12:15 AM 發表

哈。。哈。。咁你就对我好D啦。。
唔值钱仲要对你好点?!
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-8 12:16 AM 發表

哦。。又在度讲D咁的野喎。。
我没讲么啊。。只不过是暗示给他知边个吓我。。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-6 11:58 PM 發表

你傻架??会惹蚁架。。。到时我的脑就变成蚁窝啦。。。
哦。。如你所愿咯。。个猪头里面唔使没野咯。。D蚁是度懒下懒下。。你真有评痕了。。