返回列表 回復 發帖
原帖由 mun2 於 2008-9-1 08:27 PM 發表

冇恼我啊!!! 冇抛弃我啊!!
唉。。你知我唔会架啦。。你仲咁讲。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 qqbubu 於 2008-9-2 09:06 AM 發表
有照片看吗?
系纯粹饮茶,无相睇!
hi...................
LiFe iS fuLL Of pAIn
原帖由 iceman87 於 2008-9-2 04:24 PM 發表
hi...................
hi! 你好。。。 你想来我们的聚会吗?
原帖由 mun2 於 2008-9-2 05:52 PM 發表

hi! 你好。。。 你想来我们的聚会吗?
我睇佢似灌水多D。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-9-3 01:47 AM 發表

我睇佢似灌水多D。。。。。。。。
9 x 9 都似。。。。
原帖由 mun2 於 2008-9-3 12:58 PM 發表

9 x 9 都似。。。。
你就警告他
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 jclai 於 2008-9-3 06:26 PM 發表

你就警告他
好,就交俾你做啦。。。。。。。。
只不过是个人想法, 请你们注意一下,不好误会!

尽量避免给人联想到以为你们有什么企图!!

因为你们搞的聚会次数太密了.甘样会给人印象班友为什么整日响度约人喝茶,(惹人联想到反效果). 你们可以尝试先私地下联系一段时间,再慢慢安排聚会.不好一味叫人出来.!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-9-3 08:36 PM 發表

因为你们搞的聚会次数太密了.甘样会给人印象班友为什么整日响度约人喝茶,(惹人联想到反效果). 你们可以尝试先 ...
下次饮茶既日子系定响 9月28号哦!!
边有好密啊??
原帖由 posman 於 2008-9-3 08:36 PM 發表

因为你们搞的聚会次数太密了.甘样会给人印象班友为什么整日响度约人喝茶,(惹人联想到反效果). 你们可以尝试先 ...
果日1号你都计埋落去?
原帖由 tingx2 於 2008-9-3 08:43 PM 發表

果日1号你都计埋落去?
1号果日,应该唔算系“聚会”!
原帖由 vwwo 於 2008-9-3 09:39 PM 發表

1号果日,应该唔算系“聚会”!
哈。。哈。。个日似我给人围攻就有。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-4 11:53 AM 發表

哪里有啊!你在开玩笑罢了!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-4 11:53 AM 發表

个日你给边个围攻啊