返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 02:26 PM 發表
早晨呀靚婆婆......
你又刚刚起身啊.. E+2.20pm 啦..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 4180 篇文章

froggy just wake up ja  so free lei  
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-17 02:27 PM 發表

你又刚刚起身啊.. E+2.20pm 啦..
不是...我起左身好耐了....
只是做緊野....未開電腦...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 Geai 於 2008-9-17 02:29 PM 發表
froggy just wake up ja  so free lei  
不是呀...已經很久沒有訓到咁晏了.....
返黎講兩句又要走了....做埋d野先....
一陣再黎過,,,,,

回應 yiyianki 第 4184 篇文章

so hard working lei   
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 02:29 PM 發表
不是...我起左身好耐了....
只是做緊野....未開電腦...
记得吃饭啊..知道你是大忙人
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-17 02:39 PM 發表

记得吃饭啊..知道你是大忙人
哈哈...就是吃飯先上來...一邊食一邊玩.....
原帖由 Geai 於 2008-9-17 02:36 PM 發表
so hard working lei   
一時勤力...一時懶...
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 02:44 PM 發表
哈哈...就是吃飯先上來...一邊食一邊玩.....
今晚有无上来啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-17 02:50 PM 發表

今晚有无上来啊
今晚一定上來...食完晚飯先上....
hello.....
er??? no one at here ???
wah.... every one has do work la~~~
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 06:05 PM 發表
今晚一定上來...食完晚飯先上....
faster eat eh~~~