返回列表 回復 發帖
come here see see
早呀
原帖由 sos924 於 2008-9-23 07:20 AM 發表
早呀
生日快乐哦!生日快乐哦!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-23 07:22 AM 發表

生日快乐哦!生日快乐哦!
未到呀
原帖由 sos924 於 2008-9-23 07:23 AM 發表
未到呀
明日没时间帮你庆祝哦!你龟人事忙啊!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-23 07:28 AM 發表

明日没时间帮你庆祝哦!你龟人事忙啊!
打風就不忙啦
turtle B-Day tmr ??
原帖由 Geai 於 2008-9-23 07:50 AM 發表
turtle B-Day tmr ??
geai 2moro turtle birthday
早安。。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
日日叫你地起身...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
各位好...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
我寬頻有問題...兩個寬頻都用唔到....可能我電腦張lan咭壞左....我依家用緊我老公部電腦.....
晏d我就冇電腦用了...等打完風球先出去買過張lan咭...到時先再返黎....
喺度祝左龜龜今晚12:00生日快樂先啦....

拜拜 all
龜龜....今晚十一點幫我用我acc登入...同我攞晒銀行d息出黎....
之後幫我存返所有錢落銀行....存剩一百蚊就得啦...thx...
我acc會sd去你論壇個信箱度...咪偷錢呀...卡卡
原帖由 yiyianki 於 2008-9-23 04:36 PM 發表
我寬頻有問題...兩個寬頻都用唔到....可能我電腦張lan咭壞左....我依家用緊我老公部電腦.....
晏d我就冇電腦用了...等打完風球先出去買過張lan咭...到時先再返黎....
喺度祝左龜龜今晚12:00生日快樂先啦....

...
咁大獲既

多謝boss
原帖由 yiyianki 於 2008-9-23 04:39 PM 發表
龜龜....今晚十一點幫我用我acc登入...同我攞晒銀行d息出黎....
之後幫我存返所有錢落銀行....存剩一百蚊就得啦...thx...
我acc會sd去你論壇個信箱度...咪偷錢呀...卡卡 ...
ok~收到