返回列表 回復 發帖
原帖由 pjchui 於 2008-9-16 12:08 AM 發表
娃娃&龟
hihi...你係邊個...??又會知有青蛙同龜既.....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-9-16 12:13 AM 發表
hihi...你係邊個...??又會知有青蛙同龜既.....
我看到mickey讲,
我咪讲囖
原帖由 pjchui 於 2008-9-16 12:08 AM 發表
娃娃&龟
歡迎你
原帖由 pjchui 於 2008-9-16 12:18 AM 發表

我看到mickey讲,
我咪讲囖
原來係咁...nice to meet you
原帖由 yiyianki 於 2008-9-16 01:13 AM 發表
原來係咁...nice to meet you
boss
原帖由 sos924 於 2008-9-16 01:36 AM 發表
boss
我唔係你個boss..我已經炒了你...
原帖由 yiyianki 於 2008-9-16 01:49 AM 發表
我唔係你個boss..我已經炒了你...
不好呀

我今次真係反醒架啦
原帖由 sos924 於 2008-9-16 01:58 AM 發表
不好呀

我今次真係反醒架啦
唔洗再多講
hi hi~princess froggie
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
獎金大贈送 - 由4200 - 4500帖,逄50帖有30000, 100帖就50000
又有金搶~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-9-16 04:38 AM 發表
hi hi~princess froggie
hihi ,你咁早既...??
原帖由 sweet_cherie 於 2008-9-16 04:40 AM 發表
獎金大贈送 - 由4200 - 4500帖,逄50帖有30000, 100帖就50000
又有金搶~
是呀...去搶金啦...
好悶呀...................
原帖由 yiyianki 於 2008-9-16 04:30 PM 發表
好悶呀...................
有人了
去天哥度搶金先...........