返回列表 回復 發帖
原帖由 IMO 於 3/8/2008 14:29 發表
WONGJJ
            今日我隻股上市呀......多多幫襯....
            叫你老公&FANS一齊幫幫手........
            妳都記住買D玩下吖.......
            實賺喎.........一定 :onio ...
我買咗好多la ~~希望上上上升升升.......2000%
原帖由 ckhooi74 於 3/8/2008 14:34 發表

嘻嘻。。 搞错咗。。我唔系讲股票。。我讲红包。。
發達!!!!!你d朋友兄弟特別豪 ~~
oh~~冇人在?~
原帖由 IMO 於 2008-8-3 02:29 PM 發表
WONGJJ
            今日我隻股上市呀......多多幫襯....
            叫你老公&FANS一齊幫幫手........
            妳都記住買D玩下吖.......
            實賺喎.........一定 :onio ...
我而家買緊, 希望你唔好令 jj d姊妹失望!
原帖由 wongjj 於 2008-8-3 03:03 PM 發表
oh~~冇人在?~
老婆仔,我要出去sopping了,你早点休息,明天再谈。。。
原帖由 ckhooi74 於 3/8/2008 15:24 發表

老婆仔,我要出去sopping了,你早点休息,明天再谈。。。
買多d野買埋我嗰份ar~
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-3 03:24 PM 發表

阿大你。。。那慢走

我来收获....
原帖由 cammy8080 於 3/8/2008 17:33 發表
老板娘有無相板俾我睇下呀
Hi~ Cammy~

請看上一頁.....我有個客....是成熟穩重型的想跟你做朋友 ~~你看看有沒有興趣....有的話幫你哋約個時間上黎聯宜 ~~~
我也来报个名先
礼记!加油!加油!加油!
原帖由 wongjj 於 2008-8-1 08:58 AM 發表
我哋想嫁個有$$人 -- 成功例子~~

$$有1点点.存款: 63912755 元 够吗

回應 wongjj 第 880 篇文章

没问题。。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
jj 真係好為得d姊妹, 介紹咁多好男仔俾 佢地.
原帖由 manyiu 於 2008-8-4 05:37 AM 發表
jj 真係好為得d姊妹, 介紹咁多好男仔俾 佢地.
hi hi~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 peterzai05 於 3/8/2008 19:58 發表
我也来报个名先   
Hi~~歡迎你!!

你好有$$ar~~

請問你喜歡那一類型嘅女仔?