返回列表 回復 發帖
原帖由 sweet_cherie 於 4/8/2008 14:22 發表
hi hi, JJ, 今日個股市點呀? 賺了多少$$$$$$?
Hi~sweet cherie~~

我就快可上市了~~
原帖由 wongjj 於 2008-8-4 03:06 PM 發表
我就快可上市了~~
咁開心, 要開酒會慶祝下!!
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 4/8/2008 15:31 發表

咁開心, 要開酒會慶祝下!!
今晚唔飲得住....'coz v. sleepy now...再飲會 ~~~

等我上市嗰日一定攪過大食party慶祝慶祝~~~ 到時你一定要到啊!!
原帖由 wongjj 於 2008-8-4 03:06 PM 發表

我就快可上市了~~
記起通知我, 賺番d零用錢呀!
原帖由 manyiu 於 4/8/2008 15:59 發表

記起通知我, 賺番d零用錢呀!
一定一定
原帖由 wongjj 於 2008-8-4 03:39 PM 發表

今晚唔飲得住....'coz v. sleepy now...再飲會 ~~~

等我上市嗰日一定攪過大食party慶祝慶祝~~~ 到時你一定要到啊!!
嘩, 又有美食紅酒...開心..
原帖由 wongjj 於 2008-8-4 04:01 PM 發表
一定一定
酒會PARTY應該有一個主題....
原帖由 sweet_cherie 於 4/8/2008 16:11 發表

酒會PARTY應該有一個主題....
有乜提意?!
原帖由 wongjj 於 2008-8-4 04:13 PM 發表

有乜提意?!
夏日涼風~~SUMMER BREEZE
原帖由 sweet_cherie 於 4/8/2008 16:17 發表

夏日涼風~~SUMMER BREEZE
哈~ 我要買定套新衫配合主題~~
仲要記住請maui為我哋做菜及調洒.. ..仲有約好rrliew....佢上次同你一樣黎唔到~~~
原帖由 wongjj 於 2008-8-4 04:23 PM 發表
哈~ 我要買定套新衫配合主題~~
仲要記住請maui為我哋做菜及調洒.. ..仲有約好rrliew....佢上次同你一樣黎唔到~~~
啊....那隻鴨仔總是蝦人地....
原帖由 sweet_cherie 於 4/8/2008 16:26 發表

啊....那隻鴨仔總是蝦人地....
放心! 到時實有好多姊妹坐陣......
記得同你個老公買定套主題衫, 不然的話他可能僅僅穿着泳褲來參加PARTY...LOL
原帖由 wongjj 於 2008-8-4 04:29 PM 發表
放心! 到時實有好多姊妹坐陣......
GOOD,希望到時隻鴨嘴獸媼到鴨嫂嫂!!哈
原帖由 cammy8080 於 4/8/2008 16:31 發表
老板娘在嗎??
Hi~~~
上次比你睇嗰個類型合你意嗎?!