返回列表 回復 發帖

回應 贱狼人 第 8773 篇文章

有新相嗎??

hey題外話~~anyone know if cat cat is boy or girl ar???
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-1 04:16 PM 發表
笑得甘大声...
當然啦..今晚又是考眼光時間.....
原帖由 贱狼人 於 2008-11-1 04:17 PM 發表

可以啊,你要几点
今晚我要出街街..不知道几点回来
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wongjj 於 2008-11-1 04:19 PM 發表
有新相嗎??

hey題外話~~anyone know if cat cat is boy or girl ar???
是不是我只猫啊....
原帖由 山棻爺爺 於 2008-11-1 04:19 PM 發表

當然啦..今晚又是考眼光時間.....
中咗要分给我架...
狼人..去咗边啊........
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-1 04:19 PM 發表

你几时add我msn啊
如果今晚我學會.....就明天啦~~
原帖由 山棻爺爺 於 2008-11-1 04:23 PM 發表

如果今晚我學會.....就明天啦~~
你PM 我,你的email address...
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-1 04:22 PM 發表
狼人..去咗边啊........
狼人~~回來呀.....快到了~~
原帖由 mickeybblim 於 1/11/2008 16:21 發表

是不是我只猫啊....
yes~~dr. cat~~ boy or girl??
原帖由 山棻爺爺 於 2008-11-1 04:24 PM 發表

狼人~~回來呀.....快到了~~
我地快D手....
原帖由 wongjj 於 2008-11-1 04:24 PM 發表

yes~~dr. cat~~ boy or girl??
男的...靓仔猫
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-1 04:23 PM 發表

你PM 我,你的email address...
好.....係Wu好像兩天都無見孫女了,去左邊?

回應 山棻爺爺 第 8795 篇文章

她讲她好头痛..不玩啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-1 04:25 PM 發表

我地快D手....
快手,,,,,