返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 11:26 AM 發表

你叫佢做波妹...................   
係r, 做攞女仲好la, 攞貼士r ma! 
阿婆走得快, 一定好世界!
原帖由 nestlemilo 於 2008-11-2 11:52 AM 發表
貓貓, 你做乜甘多個6架? ( 存款: 16666666 元) 好好2頭wor! 
魔王回歸
外星貓E生
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 11:43 AM 發表

我冇亂UP架........你肯定係女仔   
咁你都肯定係男仔, 襯返我.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-11-2 12:03 PM 發表

咁你都肯定係男仔, 襯返我.
你有セ所謂........最愛你都得 :tu02: :tu02: :tu02: 貓貓女
原帖由 nestlemilo 於 2008-11-2 11:56 AM 發表

係r, 做攞女仲好la, 攞貼士r ma! 
JJ做攞婆........
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 12:16 PM 發表

你有セ所謂........最愛你都得 :tu02: :tu02: :tu02: 貓貓女  
OMG 個襯字, 不是錫啊
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-11-2 12:23 PM 發表

OMG 個襯字, 不是錫啊  
你等我一陣........ 一陣你就知........
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 12:26 PM 發表

一陣搵番昨晚D精靈番黎陪佢呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 12:26 PM 發表

DOBI走得快, 一定出古怪
外星貓E生
cat cat....so, are you a girl...tell me la

原帖由 blueocean 於 2008-11-2 01:04 PM 發表
cat cat....so, are you a girl...tell me la
如果我是 GIRL 你也不會是 MAN.
外星貓E生
原帖由 blueocean 於 2008-11-2 01:04 PM 發表
Blue Blue. 好凍呀? 穿番件毛衣喎!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 CC517 於 2008-11-2 01:08 PM 發表

如果我是 GIRL 你也不會是 MAN.
  so, that means you are a boy, right

原帖由 manyiu 於 2008-11-2 01:09 PM 發表

Blue Blue. 好凍呀? 穿番件毛衣喎! 475798
MORNING MANYIU
外星貓E生
dobi&blueblue
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥