返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-11-1 02:23 PM 發表

我都冇.............我嚇鬼就有   
我也祇喜歡搞搞震.
外星貓E生
原帖由 DOBI 於 1/11/2008 14:24 發表

BLUEBLUE都叫我開呀......但係.....   
but what ar?? 你可以同我同年同月同日同時同分開張也不錯~~第日可一齊celebrate週年
原帖由 wongjj 於 2008-11-1 02:25 PM 發表

我換JO型仔Look你唔認得我嗎???
你們的關係好複雜, 我還未搞清楚啊. 你以前好淑女妝, 我知呀.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-11-1 02:26 PM 發表

我也祇喜歡搞搞震.
同道中人.........
原帖由 DOBI 於 2008-11-1 02:31 PM 發表

同道中人.........  
give u 1.
外星貓E生
原帖由 DOBI 於 2008-11-1 02:10 PM 發表

多謝
你個HOHOKITTY呢   
我都想知
原帖由 CC517 於 2008-11-1 02:29 PM 發表

你們的關係好複雜, 我還未搞清楚啊. 你以前好淑女妝, 我知呀.
佢而加要揸跑車吖嘛......點淑女啫
原帖由 CC517 於 2008-11-1 02:33 PM 發表

give u 1.
你先係NO#1 :onion17:

回應 cck_my 第 8698 篇文章

佢轉咗新工.......忙死. ...好多野學wor.....
原帖由 cck_my 於 2008-11-1 02:34 PM 發表

我都想知
係咪跟佬走咗呀................
原帖由 DOBI 於 2008-11-1 02:37 PM 發表

你先係NO#1   
唔好咁大聲啊, NO. 1 大佬在樓上啊.
外星貓E生
原帖由 wongjj 於 2008-11-1 02:38 PM 發表
佢轉咗新工.......忙死. ...好多野學wor.....
你又知......好熟架......我都唔係見佢好多次咋
原帖由 CC517 於 2008-11-1 02:39 PM 發表

唔好咁大聲啊, NO. 1 大佬在樓上啊.
咩話.....搞搞陣NO.1係CCK
dobi~~#8694<-- pls reply~~
原帖由 wongjj 於 2008-11-1 02:28 PM 發表

but what ar?? 你可以同我同年同月同日同時同分開張也不錯~~第日可一齊celebrate週年
我唔係好想自己開.....係有D唔知セ差DD....好苦腦