返回列表 回復 發帖
原帖由 rockyguo 於 2008-10-29 12:23 PM 發表

你以为个个都好似你甘5怕俾人笑架...
佢就係鈡意我厚面皮..........
原帖由 wongjj 於 2008-10-29 12:26 PM 發表

lucky guy
你最lucky  工资是我的5倍
原帖由 wongjj 於 2008-10-29 12:28 PM 發表

rocky~~u wake up la~~~
还未训午觉住,,等等就去训咯》。。
原帖由 rockyguo 於 2008-10-29 12:28 PM 發表

好,你就好啦。。。。。
甘我以后还寸5寸你好呢???
你試下唔同我玩吖..............
原帖由 wongjj 於 2008-10-29 12:28 PM 發表

rocky~~u wake up la~~~
ROCKY係豬公........成日都午睡
原帖由 rockyguo 於 2008-10-29 12:28 PM 發表

你最lucky  工资是我的5倍
我直頭冇工資啦.............
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 12:29 PM 發表

你試下唔同我玩吖..............   
使5使马上拔刀啊...

小心伤了自己哦...
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 12:31 PM 發表

ROCKY係豬公........成日都午睡   
系一种习惯....训觉是一种享受....我不肥的....这个可以肯定
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 12:32 PM 發表

我直頭冇工資啦.............   
你入个家族米有咯....系5系你太坏,无人敢收你呢??
原帖由 rockyguo 於 2008-10-29 12:36 PM 發表

使5使马上拔刀啊...

小心伤了自己哦...
同你係要咁玩架............
原帖由 rockyguo 於 2008-10-29 12:37 PM 發表

系一种习惯....训觉是一种享受....我不肥的....这个可以肯定
我冇午睡但又好肥喎............真架
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 12:40 PM 發表

我冇午睡但又好肥喎............真架   
甘就证明...你骨子里是个肥婆
原帖由 rockyguo 於 2008-10-29 12:38 PM 發表

你入个家族米有咯....系5系你太坏,无人敢收你呢??
比你知道我的衰嘢添.............
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 12:38 PM 發表

同你係要咁玩架............  
睇我的中国功夫
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 12:41 PM 發表

比你知道我的衰嘢添.............   
等你那个朋友知道你的衰野....