返回列表 回復 發帖
原帖由 rockyguo 於 2008-10-29 01:11 PM 發表

你好咸湿啊。。。咸湿婆。。咬人PATPAT
踩條尾.....感覺冇咁痛
咬PATPAT........痛D嘛
原帖由 rockyguo 於 2008-10-29 01:12 PM 發表
训午觉去了.....  得闲再同你爹过....
有着數嘅 :onion23:
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 01:13 PM 發表

怕我咬你......................   
怕你咬断。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 jclai 於 2008-10-29 01:12 PM 發表

你的大牛好凶。。。
佢真係會咬其牠狗PATPAT架.........仲要止係咬PATPAT架......其牠唔咬架
原帖由 jclai 於 2008-10-29 01:16 PM 發表

怕你咬断。。。。
腳指...........................................................
原帖由 rockyguo 於 2008-10-29 01:13 PM 發表

名节问题嘛。。。
你怕鬼咩.........一早冇啦
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 01:18 PM 發表

佢真係會咬其牠狗PATPAT架.........仲要止係咬PATPAT架......其牠唔咬架  
什么地方不咬。。。。。。找pat pat 咬。。。。
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 01:20 PM 發表

腳指...........................................................尾
以后不能跑。。。。
原帖由 jclai 於 2008-10-29 01:23 PM 發表

什么地方不咬。。。。。。找pat pat 咬。。。。
叻仔呀.........好肉唔會整嚫自已D呀....... :tu18: :tu18:
原帖由 jclai 於 2008-10-29 01:25 PM 發表

以后不能跑。。。。
你都跑唔唷架啦.........
各位.......我要覺豬豬嘞.......明天見
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 01:26 PM 發表

叻仔呀.........好肉唔會整嚫自已D呀....... :tu18: :tu18:  
大牛好变态。。。。
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 01:28 PM 發表

你都跑唔唷架啦.........   
看我追到你吗。。。
原帖由 DOBI 於 2008-10-29 01:33 PM 發表
各位.......我要覺豬豬嘞.......明天見   
要想我。。。。
原帖由 jclai 於 2008-10-29 01:38 PM 發表

要想我。。。。
要セ架...................................比你嘞 死未