返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-10-12 04:52 AM 發表
  WONGJJ   你睇吓EDWIN10個LOOK
我都比個嚇一跳   你同佢你孖生嗎??????
我都怕
morning all...i go sleep liao...tired
原帖由 edwin10 於 2008-10-12 05:03 AM 發表

我都怕
救命呀 有鬼係JJ...POST呀
原帖由 edwin10 於 2008-10-12 05:04 AM 發表
morning all...i go sleep liao...tired
隻鬼要瞓覺喎
原帖由 edwin10 於 2008-10-12 05:04 AM 發表
JJ 你唔係呀? 你昨晚冇訓覺呀? 而家 兩點幾咋喎! 咁我同你相反, 我係剛剛起床, 哈 !
原帖由 manyiu 於 2008-10-12 05:16 AM 發表

JJ 你唔係呀? 你昨晚冇訓覺呀? 而家 兩點幾咋喎! 咁我同你相反, 我係剛剛起床, 哈 !
MANYUI.... 佢唔係JJ嚟呀....
係EDWIN10用咗JJ頭像呀
你驚唔驚呀
原帖由 DOBI 於 2008-10-12 05:22 AM 發表

MANYUI.... 佢唔係JJ嚟呀....
係EDWIN10用咗JJ頭像呀
你驚唔驚呀   
Really? 我地今天時運好低, 白日見鬼呀! 去搵 鐘規 去治鬼呀!
原帖由 manyiu 於 2008-10-12 05:26 AM 發表

Really? 我地今天時運好低, 白日見鬼呀! 去搵 鐘規 去治鬼呀!
你比佢呃咗.......好彩我冇咁笨咋
l来看dobi.&manyiu2 位美女
开紧工..byebye
maybe edwin10 and jj is twice !!
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 boy12 於 2008-10-11 11:56 PM 發表
maybe edwin10 and jj is twice !!
edwin said he is wongkk........
jj where r u
察人嚟揸牌 持牌人喺唔喺到
原帖由 rrliew 於 2008-10-12 05:54 AM 發表
l来看dobi.&manyiu2 位美女
开紧工..byebye
今天 星期六, 我唔洗返學, 去左行街街!, 好凍, 要著厚褸啦!
原帖由 DOBI 於 2008-10-12 08:24 AM 發表
察人嚟揸牌 持牌人喺唔喺到   
你唔記得叫佢地舉手, 男的企左邊, 女的企右邊! 電視係咁做嫁喎! 哈!