返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-10-12 03:31 PM 發表

咁激
加不加我玩先..baby...咁叫妳甜唔甜..baby,,,dobi baby..
原帖由 boy12 於 2008-10-12 03:31 PM 發表
cy !
u better be careful, jj and dobi is the queen in here !!
仲有MANYUI呀.......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-12 03:32 PM 發表
幸运的话,就有女生喜欢,不幸运的话!就会被他们追杀!
是沒有噢......被追殺沒酱嚴重吧...
原帖由 cyoong019 於 2008-10-12 03:36 PM 發表

加不加我玩先..baby...咁叫妳甜唔甜..baby,,,dobi baby..
如果比WONGJJ見到佢實打死你..............或者叫你比錢架.......你唔怕咩
原帖由 DOBI 於 2008-10-12 03:35 PM 發表

你咁小器......實係比人追殺多
是吗?你都还没追杀我啊?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 DOBI 於 2008-10-12 03:38 PM 發表

如果比WONGJJ見到佢實打死你..............或者叫你比錢架.......你唔怕咩  
佢唔會打死我ge....佢同我好熟佢唔會咁做.....唔怕喎..妳驚?
原帖由 DOBI 於 2008-10-12 03:38 PM 發表

不要紧,他有50多万现金啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-12 03:40 PM 發表
是吗?你都还没追杀我啊?
我殺你唔到呀 我止有暗算你啦
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-12 03:41 PM 發表
不要紧,他有50多万现金啊!
也是喎..大佬..你會支持我的何?
原帖由 cyoong019 於 2008-10-12 03:40 PM 發表

佢唔會打死我ge....佢同我好熟佢唔會咁做.....唔怕喎..妳驚?
好熟....... 你吹牛啦.......
原帖由 DOBI 於 2008-10-12 03:45 PM 發表

好熟....... 你吹牛啦.......  
我常跟她msn的...
原帖由 cyoong019 於 2008-10-12 03:45 PM 發表

也是喎..大佬..你會支持我的何?
你問亞DICK.......... 算把啦........姑寒到死
原帖由 DOBI 於 2008-10-12 03:47 PM 發表

你問亞DICK.......... 算把啦........姑寒到死
沒事的不用問他....baby.妳嫁給我好嗎..
大牛叫我陪佢瞓呀 明天再玩 :tu19:
原帖由 cyoong019 於 2008-10-12 03:50 PM 發表

沒事的不用問他....baby.妳嫁給我好嗎..
同你好熟咩