返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-9-26 03:03 PM 發表

dobi not here......maybe ....she is not ....靓女
dobi 返黎見到你就知味道
原帖由 wongjj 於 2008-9-26 02:59 PM 發表

Cathy lor

she is at new house now~~
咁好有新屋住呀!
原帖由 bbb1999 於 2008-9-26 03:05 PM 發表
我坐國泰,
d空姐好nice
我都係坐國泰, 不過D空中巴士好窄, 我咁瘦都唔舒服!
原帖由 manyiu 於 2008-9-26 03:09 PM 發表

我都係坐國泰, 不過D空中巴士好窄, 我咁瘦都唔舒服!
13小時長途機...........but 有腳臭味.....
原帖由 bbb1999 於 26/9/2008 15:11 發表

13小時長途機...........but 有腳臭味.....
sound v. poor... .....
原帖由 bbb1999 於 2008-9-26 03:11 PM 發表

坐長途機應該帶對拖鞋上機著嘛! 我番香港都好多裝備上機嫁!
原帖由 manyiu 於 2008-9-26 03:15 PM 發表

坐長途機應該帶對拖鞋上機著嘛! 我番香港都好多裝備上機嫁!
係有人有腳臭味....好臭......
臭到個連個空姐都主動咁俾口罩我帶
原帖由 bbb1999 於 2008-9-26 03:20 PM 發表

係有人有腳臭味....好臭......
臭到個連個空姐都主動咁俾口罩我帶
咁唔好釆, 俾你遇到! Luckly, 我未遇過! 興幸! 興幸!
原帖由 manyiu 於 2008-9-26 03:25 PM 發表

咁唔好釆, 俾你遇到! Luckly, 我未遇過! 興幸! 興幸!
國泰空姐都非常好, 因為佢等個腳臭人一起身就叫佢著返鞋
原帖由 bbb1999 於 2008-9-26 03:30 PM 發表

國泰空姐都非常好, 因為佢等個腳臭人一起身就叫佢著返鞋
好攪笑!
server very unstable  
rob $ jj     I can come in la
原帖由 Geai 於 26/9/2008 17:14 發表
rob $ jj     I can come in la
u come so late.... ....u should let me kick u sin la
jj..訓左咩啊
原帖由 h2o 於 26/9/2008 17:29 發表
jj..訓左咩啊
not yet...but...sleep soon....