返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 28/9/2008 14:43 發表
100都冇用啦.....咪同你想200一样.....YESTREDAY佢天光5点先瞓
所以佢見到G伯伯幫你推股呀  
....top 100有幾$$ &幾分???

G gor gor is so great~~
原帖由 wongjj 於 2008-9-28 02:48 PM 發表

....top 100有幾$$ &幾分???

G gor gor is so great~~
我点知呀 亞丙
原帖由 DOBI 於 28/9/2008 14:45 發表

セ利息呀
i dunno ga...but he / she said we must take interest then put in bank wor... ....總之有着數la
原帖由 DOBI 於 28/9/2008 14:50 發表

我点知呀 亞丙
dobi你好似一隻剛放出黎嘅野狗咁.....句句都wow wow声
原帖由 wongjj 於 2008-9-28 02:50 PM 發表

i dunno ga...but he / she said we must take interest then put in bank wor... ....總之有着數la
有着數就做啦
我走嘞....食嘢呀
原帖由 DOBI 於 28/9/2008 14:53 發表

有着數就做啦
你對眼咁 --> .............我仲驚........
原帖由 wongjj 於 2008-9-28 02:52 PM 發表

dobi你好似一隻剛放出黎嘅野狗咁.....句句都wow wow声
對住妳洗セ客氣.......WOW....WOW....又點呀
原帖由 DOBI 於 28/9/2008 14:58 發表
我走嘞....食嘢呀
...咁夜???
hi hi wongjj
你就快去左第2頁啦
路過 頂貼炸
wong 早安~!^^
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 DOBI 於 2008-9-28 14:38 發表

RR咪玩啦.......原來你比女飛.....所以頭像都唔用....HAHAHA
怪不得要潛水啦...... 潛深D呀......唔好浮上嚟呀
你又知

回應 yicno 第 5260 篇文章

MORNING YICNO
原帖由 rrliew 於 2008-9-29 08:16 AM 發表

你又知
rr 你幾時有番個頭呀!
原帖由 manyiu 於 2008-9-29 08:18 發表

rr 你幾時有番個頭呀!
佢自己弹返出棃