返回列表 回復 發帖
party has started?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 manyiu 於 2/8/2008 11:49 發表
JJ,  我上一個菜俾你食住先. 唔洗擔心. CK 黎緊ga 啦!
冇胃口..... .....

不過好彩今日我老公交底咗$1,000,000比我旁身
原帖由 IMO 於 2008-8-2 11:52 AM 發表

嘩...嘩...嘩.......妳好好味呀
JJ 會同大家分享ga, 慢用!
可以升埋我吗...

回應 sweet_cherie 第 499 篇文章

not yet still wating ck..
原帖由 wongjj 於 2008-8-2 11:54 AM 發表

冇胃口..... .....

不過好彩今日我老公交底咗$1,000,000比我旁身
女人最緊要有$$!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
仲有冇其它嘢食呀.......MANYIU
我係小惡霸!!!!!!!!
原帖由 hendytiu 於 2/8/2008 11:51 發表

那我呢??是不是你的VIP 啊??
老大當然是特上VIP才夠派頭啦~~
我咁窮.....唔好話老婆仔吖.......女朋友都冇呀........
原帖由 IMO 於 2008-8-2 11:57 AM 發表
仲有冇其它嘢食呀.......MANYIU
等 JJ 開心番, 有胃口先啦!
原帖由 maui 於 2008-8-2 11:58 發表
好好味呀.......好正呀........
原帖由 wongjj 於 2008-8-2 11:58 AM 發表

老大當然是特上VIP才夠派頭啦~~
谢谢啦!!记得写我是VIP哦!!

回應 IMO 第 510 篇文章

still got alot of food ,to u need more ...???
原帖由 maui 於 2/8/2008 11:56 發表
可以升埋我吗...
當然可以~~

不如你做我Chatroom的總厨...得閒預備d小吃飲品以我d客人~~

我叫老公出糧比你吖~~