返回列表 回復 發帖

回應 IMO 第 556 篇文章

哇!这一餐吃完,一个星期都不用再吃咯。。。。。
原帖由 真爱难求 於 2008-8-2 12:19 發表
主角都到齐了。。。
各位来宾掌声。。。掌声。。
我就送你们wedding cake....377571377570
各位请慢用。。。。。。。
好靚呀........我見到都忍唔住.......................................
好肚餓
我係小惡霸!!!!!!!!
原帖由 maui 於 2/8/2008 12:25 發表

drink it ...please dont stop , still got alot beer....!!!!!

c who drunk 1st...!!!!
不醉無歸~~ yeah~~~~~
原帖由 IMO 於 2008-8-2 12:30 發表
請分享
wah.... got oyster & prawn my favorites.....thanks  bro..!!!
点解咁少男宾客。。。。。。
大佬輝冇CALL馬嚟咩

回應 真爱难求 第 563 篇文章

IMO...is a good man...!!!!!

回應 IMO 第 560 篇文章

肚饿就快点吃呀!!!
别只顾着喝。。。。

回應 maui 第 565 篇文章

咁你呢??
食咗好多海鮮.....自己都變埋~~~~
我都帶左小小中國傳統菜給大家分享! enjoy!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
WONGJJ快D同客人留照啦.....人哋專承來賀你

回應 真爱难求 第 567 篇文章

IMO better than me lo....
原帖由 maui 於 2008-8-2 12:35 發表
IMO...is a good man...!!!!!
謝謝你的美言.....
YOU  TOO!!!!!!!GOOD  GOOD  MAN
原帖由 manyiu 於 2/8/2008 12:39 發表
我都帶左小小中國傳統菜給大家分享! enjoy!
~~~~