返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-9-12 12:35 PM 發表

have receive my message
好贵。。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 01:02 PM 發表

咁仲洗唔洗日日揾美女呀
还是要找,找到为子。。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 cck_my 於 2008-9-12 01:01 PM 發表
有几索先啊?
咁我索唔索吖......仲好可愛添
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 01:01 PM 發表

E.....幾時飛走咗呀你  
今朝早囉, 唔見左 3 個小時,我而家好似隻勁夜鬼!  唉!
原帖由 jclai 於 2008-9-12 01:01 PM 發表

来这里不找美女难道找靓仔。。。。
你日日入嚟揾WONGJJ........唔通你認為佢索得過我
原帖由 manyiu 於 2008-9-12 01:04 PM 發表

今朝早囉, 唔見左 3 個小時,我而家好似隻勁夜鬼!  唉!
係..........咪...........咁....... 呀.............又有大熊貓...............呀..........
原帖由 jclai 於 2008-9-12 01:03 PM 發表

我吖.......揾我啦..............
原帖由 jclai 於 2008-9-12 01:03 PM 發表

我隻 靚女 Hamster 都好靚女嫁! 雖然 DOBI 好可愛 同埋 好漂亮, 但是 唔夠我隻靚女 Hamste 咁青春呀! (差不多兩個月大) 哈!
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 01:07 PM 發表

係..........咪...........咁....... 呀.............又有大熊貓...............呀..........
係囉, 囉埋超級大獎添!
原帖由 manyiu 於 2008-9-12 01:09 PM 發表

我隻 靚女 Hamster 都好靚女嫁! 雖然 DOBI 好可愛 同埋 好漂亮, 但是 唔夠我隻靚女 Hamste 咁青春呀! (差不多兩個月大) 哈!
佢有兩個月身孕你就咪鬼SELL佢啦
要執二攤
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 01:04 PM 發表

咁我索唔索吖......仲好可愛添  
哈哈....在rr眼中应该係!
入黎蛇下。。。
原帖由 cck_my 於 2008-9-12 01:15 PM 發表

哈哈....在rr眼中应该係!
唓.....RRR係哥哥之嘛........你夠有KITTY啦..........結婚未呀...........你鈡意KITTY........KITTY中意你咩
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-12 01:20 PM 發表
入黎蛇下。。。
你老婆唔知死咗去邊呀
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-12 01:20 PM 發表
入黎蛇下。。。
不要蛇太久哦!