返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-12 09:04 發表
靓女没睡醒。。。
how do u know she is not awake la ?
~ boyboy 俱乐部 ~
我来探辉嫂啊!
返嚟咪呀................................................豬
美女美女,诶,没有。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 jclai 於 2008-9-12 12:32 PM 發表
have receive my message
原帖由 boy12 於 2008-9-12 04:41 AM 發表

I usually sleep 6 hours a day !!
5 hours is not bad but probably bad for your skin !!
佢係唔係瞓得少都巢皮架啦............. 你估佢後生咩
大嫂...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 jclai 於 2008-9-12 08:19 AM 發表
我来找美女。。
你日日都揾.........有冇句新D呀.........
原帖由 jclai 於 2008-9-12 12:32 PM 發表
我咪超級大美女啦..........索呢
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 12:55 PM 發表

係囉, DOBI 你好! 我而家係多倫多, 個 Internet 勁慢啊呀
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 12:57 PM 發表

我咪超級大美女啦..........索呢  
是啊。。。。。
原帖由 manyiu 於 2008-9-12 12:58 PM 發表

係囉, DOBI 你好! 我而家係多倫多, 個 Internet 勁慢啊呀
E.....幾時飛走咗呀你
原帖由 DOBI 於 2008-9-12 12:55 PM 發表

来这里不找美女难道找靓仔。。。。

回應 DOBI 第 4145 篇文章

有几索先啊?
原帖由 jclai 於 2008-9-12 01:00 PM 發表

是啊。。。。。
咁仲洗唔洗日日揾美女呀