返回列表 回復 發帖
今日少少静。。听首歌先。。
輝哥, 又有歌聽呀!
原帖由 manyiu 於 8/9/2008 10:19 發表
輝哥, 又有歌聽呀!
Hi~ manyiu~~

can u see my stock not bad today?
大嫂..我帮辉哥放歌词...

期待 张敬轩

*听完你说Goodbye之后 我自己掉眼泪 自己那么用心
那么投入 到底为了谁 你总是说 不必太过 太过在乎谁
这样只会令自己越来越累

#每天醒来我都告诉自己要少爱你一点
好让离开那天自己可以好过一点
可是一天不见我就在夜里梦见你好几遍
醒来的时候才发现你已不在身边

@每一个女孩都期待 能拥有爱 能够被人爱 不受伤害
我对你的爱 我不明白 何时变成了依赖 每一个女孩都期待
能拥有爱 Never say goodbye 不要再分开
I'll never make you cry I'll treat you right
Feel the love & close your eyes
(想让你明白 对你的爱 就像深 深...大海)

♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wongjj 於 2008-9-8 10:26 AM 發表

Hi~ manyiu~~

can u see my stock not bad today?
係囉, 我今早推佢升好少, 而家買賣唔多, 但係上升咁多, 唔明呀? 哈!
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-8 10:47 AM 發表

期待 张敬轩

这样只会令自己越来越累

#每天醒来我都告诉自己要少爱你一 ...
唔該 Micky!
原帖由 manyiu 於 8/9/2008 10:50 發表

係囉, 我今早推佢升好少, 而家買賣唔多, 但係上升咁多, 唔明呀? 哈!
IMO called me today ask me release 100,000 shares.....then it raise jo 11%~
then i put $30,000,000 in stock and raise jo ~2-3%
原帖由 mickeybblim 於 8/9/2008 10:47 發表

期待 张敬轩

这样只会令自己越来越累

#每天醒来我都告诉自己要少爱你一 ...
thanks~  i like this song v. much gar ~~ i'm still using this song as ringtone.......
wongjj    隻死rr返咗嚟呀................而加又唔見咗
原帖由 DOBI 於 8/9/2008 11:24 發表
wongjj    隻死rr返咗嚟呀................而加又唔見咗
rr at his post lei.... ...though his shop still closing.....
再黎一首。。
我在来找靓女。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 jclai 於 8/9/2008 13:00 發表
我在来找靓女。。。
hihi~~ mr. lai~~

u want 靓女?~ i'm here la~~~
原帖由 ckhooi74 於 8/9/2008 11:37 發表
再黎一首。。
darling~~ i like the happy ending
原帖由 wongjj 於 2008-9-8 01:09 PM 發表

hihi~~ mr. lai~~

u want 靓女?~ i'm here la~~~
你结分了。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。