返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 6/9/2008 14:19 發表
听首劲歌轻松下。。。
Thanks~darling
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-6 02:17 PM 發表

吓。。 咩意思啊。。
JANICE個MV     N年前你都有...............................................超强
返嚟未呀.........冇人我就打劫嘞
輝嫂, 我幫你頂貼吖
我都係...........bbb ..........佢.........未起身啦
原帖由 DOBI 於 2008-9-7 04:34 AM 發表
我都係...........bbb ..........佢.........未起身啦
去wet 咯!
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-6 02:19 PM 發表
听首劲歌轻松下。。。
輝哥, 你識咁多廣東歌, 咁你講國語 同廣東話 邊樣流暢d呀?
原帖由 manyiu 於 2008-9-7 07:10 AM 發表

輝哥, 你識咁多廣東歌, 咁你講國語 同廣東話 邊樣流暢d呀?
两样都流利。
原帖由 qqbubu 於 2008-9-7 07:27 AM 發表

两样都流利。
Why do you know? 你都係两样都流利?
QQ, 你賣 100, 買 100 咁樣去推呀! 想上升就要做野, I am pushing it now.
辉哥..几时学咗88师兄架 搞浪漫
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 7/9/2008 12:33 發表
辉哥..几时学咗88师兄架 搞浪漫
hi~mickey~~

who is 88师兄 ar?
原帖由 manyiu 於 7/9/2008 07:33 發表
QQ, 你賣 100, 買 100 咁樣去推呀! 想上升就要做野, I am pushing it now.
oh~~thanks manyiu & qq ~~
hello~返来啦?
hihi!~~queena

...i'm using www1 now....still a bit slow....