返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-9 01:56 PM 發表

為什麼不做楊秀惠, 你變心了.

為什麼亞婆醬驚你.
就来开球拉......... 我换回支持抢手的图像..........

CC,其实我和婆婆俄感情都很好啊.........
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-9 01:59 PM 發表

你都帮下口啦................
溝女當然是要靠自己的啊. 除非你無實力.
外星貓E生
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-9 02:00 PM 發表

就来开球拉......... 我换回支持抢手的图像..........

CC,其实我和婆婆俄感情都很好啊.........
當真, 不要欺負婆婆啊. 她會踩扁你的啊.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-9 02:04 PM 發表

當真, 不要欺負婆婆啊. 她會踩扁你的啊.
就是怕她的少林金刚腿................ 很厉害...........
珍惜四人帮。。。
原帖由 CC517 於 2008-8-9 02:01 PM 發表

溝女當然是要靠自己的啊. 除非你無實力.
實力是有的.... 信心就差那一点点..............
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-9 02:52 PM 發表

就是怕她的少林金刚腿................ 很厉害...........
hehe, too heavy la.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-9 01:53 PM 發表

又去追一枝梅.
追晒咗啦..我去买野吃..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-8-9 01:56 PM 發表

為什麼不做楊秀惠, 你變心了.

為什麼亞婆醬驚你.
我仲惊8两金...
原帖由 CC517 於 2008-8-9 02:54 PM 發表

猫吃鱼了吗?
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-9 02:53 PM 發表

實力是有的.... 信心就差那一点点..............
同婆婆一樣的backgroud啦. 哈哈
外星貓E生
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-9 01:59 PM 發表

你都帮下口啦................
...阿金..吓到我...你换咗look 背景跟我一样..
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-9 02:52 PM 發表

好晕啊..你张相..跟我一样
原帖由 CC517 於 2008-8-9 02:54 PM 發表

只猫.. 做咩阿金转咗look架
原帖由 jclai 於 2008-8-9 02:59 PM 發表

猫吃鱼了吗?
J 师奶..没去街街
原帖由 CC517 於 2008-8-9 03:00 PM 發表

同婆婆一樣的backgroud啦. 哈哈
阿金整到我好压力啊