返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-9 12:38 PM 發表

現在賣多少錢.
now the price almost is around 1200++
原帖由 cck_my 於 2008-8-9 12:40 PM 發表
有钱人!
我那是有钱人啊!电话坏才换的啊!
原帖由 CC517 於 2008-8-9 12:46 PM 發表

千六都不太貴

大洗就沒得救了.
现在就很节省咯!努力还债!
多十分钟放工咯!回家再和大家聊!88
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-9 12:46 PM 發表

没有啊!千六!shopping in member day leh!all finish liao!
买酱贵做么啊.....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 manamu 於 2008-8-9 12:47 PM 發表
Hello. Mickey
hello..mana mu
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-9 12:48 PM 發表

我那是有钱人啊!电话坏才换的啊!
我都不舍得换...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-9 12:51 PM 發表
多十分钟放工咯!回家再和大家聊!88
GOOD BYE.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生

回應 CC517 第 3811 篇文章

FIDA DIDO
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-9 12:40 PM 發表

是不是讲咗你..不好挂住个sweet啦...
好啦..心不在焉...

记得擦药油啊...
係咪要我提起 1977 先開心啊?
原帖由 ed_teck 於 2008-8-9 01:03 PM 發表

係咪要我提起 1977 先開心啊?
你讲及都唔明...1977是同manyiu..

你去四人帮度睇下...up dated下..你个资料库

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-9 01:09 PM 發表

咁係咪 CC?
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-9 01:09 PM 發表

我get不到你们的topic 啦!