返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008-6-20 10:27 PM 發表

唔好甘啦。。。我地两个洒下花窗姐。。。
咁都唔驶拿我来搞卦。。唉。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 10:28 PM 發表

边味呀??
哈。。哈。。男人味。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 10:31 PM 發表

哈。。哈。。男人味。。。
你有??!!
入谷温人
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 10:31 PM 發表

咁都唔驶拿我来搞卦。。唉。。
sorry老公仔呷醋,我都无变。。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 10:32 PM 發表

你有??!!
哈。。哈。。我同阿三你咁型。。紧系有男人味啦。。。
原帖由 yng 於 2008-6-20 10:32 PM 發表

kaka搞乜呀??又 甘,又 甘甘甘....................

之后又 甘,又 甘...跟住就儿童不宜喇......
入谷温人
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 10:33 PM 發表

哈。。哈。。我同阿三你咁型。。紧系有男人味啦。。。
三佬只有江湖味。。。哈哈。。。你睇他个俩支水枪。。。
原帖由 yng 於 2008-6-20 10:32 PM 發表

唉。。当我黑仔咯。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 10:38 PM 發表

kaka搞乜呀??又 甘,又 甘甘甘....................

之后又 甘,又 甘...跟住就儿童不宜喇......
他呷二哥醋。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 10:40 PM 發表

唉。。当我黑仔咯。。
唔好甘啦!二哥啊。。。。。
原帖由 yng 於 2008-6-20 10:41 PM 發表

唔好甘啦!二哥啊。。。。。
唉。。算啦。。下次,你地两公婆咪再咁玩我啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 10:44 PM 發表

我无心咖。。。   谁当是玩游戏   为你花过力气。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-20 10:44 PM 發表

阿西哥~~ .............................. ...............................
入谷温人
原帖由 yng 於 2008-6-20 10:46 PM 發表

我无心咖。。。   谁当是玩游戏   为你花过力气。。。。
唉。。你看。。。后遗症来了。。阿三开始玩我了。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-20 10:47 PM 發表

阿西哥~~ .............................. ...............................
点啊。。武大哥。。