返回列表 回復 發帖
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-20 07:53 PM 發表

有圖為正....337365死人西門慶,,輝哥都話睇到
老公仔,你误会佐我。。。我地无耶咖!:onion03:
原帖由 yng 於 20/6/2008 07:55 PM 發表

你好啊! 欢迎你。。。
我放工了,迟点再来
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 wk.hoo 於 2008/6/20 11:47 發表

我地这D是好朋友的礼仪。。你咪误会。:024:
朋友妻...要鍚鍚“““我塭阿大华D泥同你講
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-20 07:53 PM 發表

有圖為正....337365死人西門慶,,輝哥都話睇到
哈。。哈。。自己出去偷吃。。。家阵就做贼喊捉贼。。:024:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 yng 於 2008-6-20 07:54 PM 發表

原来你同老公仔甲埋既!!!衰人!:024: :onion03:
我无啊。。 你睇真d个意思。。
我放工啦,你地慢慢倾。。 咁多位。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-20 07:59 PM 發表

阿大。。你的兄弟给人屈啊。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008/6/20 11:59 發表

輝哥你做最大背份又高...講句公道話...阿二叔有无九両才先
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-20 07:59 PM 發表

对唔住。。。我误会佐你。。。
我痴心一片 ....卻玩來傷心千片......
无語問蒼天~~~~~問世間情是何物~~~~~
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-20 08:27 PM 發表
谁叫你多情。。。

原帖由 walala 於 2008/6/20 12:43 發表

谁叫你多情。。。
死人啦啦仔妳有无睇貼家....你阿二做左西門慶、、、快Dcall我阿大三哥話比佢聽佢条靚比人下...叫佢幫我出头:019: :019:
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-20 08:27 PM 發表
你变佐。。。你唔再相信我。。。我的心彻底粉碎了。。。

[url=http://www.youtube.com/watch?v=yzihNSz7MiE[/youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yzihNSz7MiE[/youtube[/url]]
原帖由 yng 於 2008/6/20 12:51 發表

你变佐。。。你唔再相信我。。。我的心彻底粉碎了。。。
因太愛一个人...太緊張佢...妳還愛我嗎
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-20 09:06 PM 發表

因太愛一个人...太緊張佢...妳還愛我嗎337434
我会同你讲"I DO"!!! 最爱是你!