返回列表 回復 發帖
* G0 P" g  G7 o  i
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
( c. p; G) z8 Y; g2 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過我唔係嫌美儀老啊。os.tvboxnow.com( c& C' |2 o# Q
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
: ]5 E5 m5 ]3 E0 e) Z) d& w公仔箱論壇
$ m' Q) o( S& |$ `公仔箱論壇不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係5 F- C' k+ M* U! U; N& I
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 os.tvboxnow.com5 a# S) a' Y; W9 `* f

/ K3 e3 [8 M% L! hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ g8 k& g8 z, @8 A

9 _) [2 U# ^, \不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲9 k/ i' a! f  }) U
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
/ C/ t; W- B! a. {! ~. i4 a公仔箱論壇唔.....tvb now,tvbnow,bttvb! s" W  o: o# ^  Y+ b
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......公仔箱論壇5 z+ j7 c, e1 v7 i, y0 K
os.tvboxnow.com% `% J: u3 p& K: H( w
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' j8 a6 X& v4 w" X/ x5 B* I
2939554TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! G7 W. s) ~+ q% l" y  }/ R
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
) s" f; V* d9 R& f/ Pos.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb  t  W  l" {0 v, o
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
, O. b: ]( q/ I, I$ ^tvb now,tvbnow,bttvb唔.....
5 L$ T4 a, C' c美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
  y  c; }/ ~# K# e: Y  ~+ ]* X9 s公仔箱論壇2939556os.tvboxnow.com6 T' q: d, J. B7 S( W$ e+ D% F
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...公仔箱論壇! q& i) T% K" D6 w0 M
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
os.tvboxnow.com% |/ j, ^! L6 e  G! B. V7 n

7 h$ f9 v" A; E+ a$ G' ?& }os.tvboxnow.com咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 H$ i& j! L( _, t2 x! L( }

9 m8 n* M) ]/ ^' n哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢tvb now,tvbnow,bttvb/ {3 Q: |! Z5 n  K# c. S! N
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
( Z" Y0 E9 G; l% f

6 W/ q# z6 {; k1 r- w0 [) T. Gos.tvboxnow.com我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
公仔箱論壇+ `2 f1 z  c7 f8 p5 u4 x7 A7 c* B% C

) F0 j4 u' l) [3 l& ~. k$ z% X0 p* \我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"tvb now,tvbnow,bttvb, v; w/ u  P. ]; v! y- B2 }( v
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
os.tvboxnow.com& U0 N, L% b9 e5 K  U. k
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 C+ l/ ?+ [- [
有大佬撑住咁就冇有怕:: N& E4 X, q# d/ v2 L  P2 q
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
; ?4 `! B6 a# ^3 D, @( f嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降

* t5 [) \. d$ ^/ V公仔箱論壇0 r# t* y$ ~' m3 T0 D6 m  m. V

+ g$ f1 X* J$ f( J  Qtvb now,tvbnow,bttvb 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
tvb now,tvbnow,bttvb$ R; M. R/ k" o+ K; q
. L8 w# [+ l; k, M
有大佬撑住咁就冇有怕:' {5 a: J0 @& G4 I8 f
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
2 k1 w) r- \/ n( L' z% I- l/ m- @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
/ S- A! P  x) c! W" E3 Gmnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
6 H! ]5 H; E* H2 x! I: b& ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
; n8 P9 w+ ?" d1 v9 H, ~* p7 p- K! Z公仔箱論壇os.tvboxnow.com4 d9 s  r3 S& C6 N
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"tvb now,tvbnow,bttvb' M) E3 H, _( b
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, }: T$ @6 l8 D0 M) C
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎' x8 K/ a. E4 o' u6 N9 ?8 C8 x- n2 f- D
( r* o) L) ~* {+ a; V* e: o: vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: L+ N& Y$ u* G. m6 m
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢公仔箱論壇9 u- D) H7 Z$ w& A8 o
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# P' ~, u4 O: i4 N
我預設嗰個反而唔係呀..
os.tvboxnow.com6 F; V+ i8 U* f: T2 A+ d

p, q8 I& J( ftvb now,tvbnow,bttvb咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!公仔箱論壇  j2 `! t/ P& ~0 d% }
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
" a% g$ \$ ]0 B) y, ~公仔箱論壇啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
/ F1 ]2 p9 e+ ~) i  ?' X7 _
: o5 g- ~( A1 }& f1 v' W- s1 _公仔箱論壇補充茅山聖物紅肚兜- x7 s: i2 f* H2 T
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 U1 z8 S+ q$ T/ ?; c- L8 j
2940533* J7 R4 a- y# _

7 S2 R$ H, ^1 o) t8 \tvb now,tvbnow,bttvb
3 j0 ^  Q' z$ g, QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. V) a/ R3 t* \4 v
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
9 x1 N  Y# {8 }9 `% [% \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。9 c# t- c9 ~5 p- f1 f8 Z& }
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  Y. U0 w9 ~8 d/ Y9 b" x7 T
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。公仔箱論壇$ e) W& W+ P$ \7 k4 F5 v5 o0 z
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....+ X3 t' K. e: S/ g
leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 q: R* [' E- N/ T1 }  O

& |. j0 U9 J: b" y嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
7 P. |! Y* t# |: Q+ R/ D+ rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# X1 m* [2 ?( h$ n; f釘姐的背面
- x+ O  G' C! v公仔箱論壇