返回列表 回復 發帖

posman

竹竿精换了相啊 这张相吾像你
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2007-12-9 08:45 PM 發表
竹竿精换了相啊 这张相吾像你
哥仔,应下节啦~~~搞D气氛

大家开心~~
原帖由 posman 於 2007-12-9 08:38 PM 發表

你讲边几个?? 好像没人要做我老婆仔呢~~:019:
我讲紧响你脚边行黎行去果几位啊!
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 09:17 PM 發表

我讲紧响你脚边行黎行去果几位啊!
果D系我好兄弟姐妹.:014:

你还周围吹水啊!快D返你老大度啦~他好像~~
原帖由 posman 於 2007-12-9 09:26 PM 發表

果D系我好兄弟姐妹.:014:

你还周围吹水啊!快D返你老大度啦~他好像~~
边个??边度??
我无响度几日,D节奏有D跟吾到~~~~
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 09:29 PM 發表

边个??边度??
我无响度几日,D节奏有D跟吾到~~~~
你龙头细佬咯,搞死好多人.

差D连我们废柴都要陪葬~~ 好彩我们身经百战.慢慢搞翻起!!:onion31:
原帖由 posman 於 2007-12-9 09:36 PM 發表

你龙头细佬咯,搞死好多人.

差D连我们废柴都要陪葬~~ 好彩我们身经百战.慢慢搞翻起!!:onion31:
甘又吾好甘讲!
我埝拒都系一时计错左,正会搞成甘啧!
拒都吾想既!
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 09:43 PM 發表

甘又吾好甘讲!
我埝拒都系一时计错左,正会搞成甘啧!
拒都吾想既!
以成事实,唯有靠你们全部兄弟帮,帮忙撑番起果市.

我们废柴元气大伤,还在还原中没办法帮你老大!
原帖由 posman 於 2007-12-9 09:57 PM 發表

以成事实,唯有靠你们全部兄弟帮,帮忙撑番起果市.

我们废柴元气大伤,还在还原中没办法帮你老大!
我呢D义气仔女黎架嘛,吾系问题喇!
saya datang tengok lo:onion05:
selamat pagi..
要中午咯。。。进来休息一下:onion14:
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
selamat petang!!!!!!
tak da orang liao la??:onion05: :onion14:

sudah makan........kenyang:onion18: