返回列表 回復 發帖
  可以去邊...
  今日唔見師奶仔...

回復第 195 帖由 crashersus 所發的帖子

什么犯法
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-8-18 12:21 AM 發表。
你又要买么电器呢????
最近岩岩買左部DC... 念住下次有野要買可以揾你...

回復第 199 帖由 ed_teck 所發的帖子

没问题!但我没见过你就算你来我也不懂!
开心就是人生最好的幸福
問到價錢岩, 我自然會揾上門喇.. 哈哈.. low yat 有幾大wow...
我以前常去, 但是digital mall 開後, 我就比較少去...
我係讀IT 的...

回復第 198 帖由 terenceng 所發的帖子

merdeka day cannot work eh ler...official for HOLIDAY....:014:

回復第 197 帖由 ed_teck 所發的帖子

是師奶女!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ed_teck 於 2007-8-18 12:20 AM 發表。
  今日唔見師奶仔...
师奶仔,今日部脑卑个皇帝女霸左黎睇戏。。。。。。。。。。

回復第 201 帖由 ed_teck 所發的帖子

不怪得再这里你的电脑酱厉害!
开心就是人生最好的幸福

回復第 202 帖由 crashersus 所發的帖子

没办法啦!!打工仔有便吗?
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ed_teck 於 2007-8-18 12:32 AM 發表。
問到價錢岩, 我自然會揾上門喇.. 哈哈.. low yat 有幾大wow...
我以前常去, 但是digital mall 開後, 我就比較少去...
我係讀IT 的...
讀IT没前途的啦...放弃吧....

回復第 204 帖由 vwwo 所發的帖子

师奶你来啦!!!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 vwwo 於 2007-8-18 12:34 AM 發表。

师奶仔,今日部脑卑个皇帝女霸左黎睇戏。。。。。。。。。。
冇法喇...
原帖由 terenceng 於 2007-8-18 12:37 AM 發表。 [url=viewthread.php?tid=130688&page=14#pid1940571][/url]
不怪得再这里你的电脑酱厉害!
何以見得?
原帖由 crashersus 於 2007-8-18 12:39 AM 發表。

讀IT没前途的啦...放弃吧....
騎虎難下...