返回列表 回復 發帖
原帖由 error403 於 2008-11-13 11:54 PM 發表

咁我多d黎踏場啦
我直頭晒你啦.....但係我最愛都係狗狗
原帖由 error403 於 2008-11-13 11:55 PM 發表

小朋友你望緊d咩
你既神情話俾我聽你諗緊d曳野喎
佢係發緊皮4.....斜視我......幾惡死吖
原帖由 rrliew 於 2008-11-14 12:28 AM 發表

未知啊
RR......你踩到金呀...... 第二個金樓係你嘅
唔止恭喜係.......啖你吖
原帖由 ~嘉~ 於 2008-11-14 04:10 AM 發表
當然有
此帖係本區到現時回覆量之冠
我一早想開好耐......但怕冇人理我 多謝你呀....嘉嘉
原帖由 wongjj 於 2008-11-14 06:05 AM 發表

my jj girl 發緊皮4係 -->

JJ女好兇狠呀....... 唔怪得JJ晚晚都兇你啦..... 惡到咁嘅樣....... 真係揾鬼要佢咩......
原帖由 rrliew 於 2008-11-14 11:25 AM 發表
你既大牛要.
我隻大牛尋曰先同佢鬧交咋.....大牛真係唔會中意佢呀.....
好彩大牛都識得簡好嘢咋......D惡雞乸留噃比你RR啦......
RR有腦用嘞......攞噃嘞
原帖由 rrliew 於 2008-11-14 11:55 AM 發表
囖番啦
kiss kiss 啦
sleep la ,,see u
嘞.....甜甜DREAM啦......
原帖由 confison 於 2008-11-14 10:14 PM 發表
冇見一排...又多左咁多回覆啦 DOBI
等我又post d 相出黎先....
都係post d係討論區度見到ge 得意狗仔...
加油LA...希望呢張帖有更多ge 回覆 !!! ^^
我都會有掛住你架......你朋友ok嘛 .......希望佢可以開心D
再迎接新狗仔啦......セ你都好中意松鼠仔嘛 .....你通常都POST松鼠仔比我睇......我表妹以前都有隻架.....有次去街牠就比人抱走了
傷心死呀....WOO...WOOO....WOOOO....
我當然想多D人覆我啦......有狗仔睇.....又有狗仔嘢8.....最開心
多D嚟呀......中我金樓有$50000架
原帖由 Nobita 於 2008-11-15 12:05 AM 發表

JJ好惡呀!

會唔會咬人架?
係會咬人嘅小豆丁......咬過亞媽幾次.....係爆光嗰種.....
原帖由 Nobita 於 2008-11-15 12:27 AM 發表
請問大家知她是誰嗎?

偶然發現的照片, 很喜歡這條裙子,想買給小雪穿啦!

佢咪就係小雪LOOO......
小雪有樣超傻瓜呀..... 好細粒呀
原帖由 Nobita 於 2008-11-15 12:35 AM 發表
長鬍子小桃

我一見到大牛咁長鬚我就忍唔住要剪佢 怕佢食嘢烏糟.....
又唔肯比我梳鬍鬚...... 咪剪佢
原帖由 error403 於 2008-11-15 03:39 AM 發表

發老皮
唔鬼好睬佢,睇佢個傻瓜樣,轉頭佢就唔記得
唔啋佢.....唔得.....佢都係比我哋玩到發脾4.....要同佢KISS..
KISS先冇事咋..... 如果唔係.....佢先唔啋你呀
原帖由 error403 於 2008-11-15 03:41 AM 發表

做咩會咁惡既??

我阿糰對人好cheap淨係識俾肚
你亞糰原來正係識發姣.......
原帖由 rrliew 於 2008-11-15 12:35 AM 發表
又多了很多宠物.
RR你又踩狗屎呀....... 第三個金金#188.....
原帖由 rrliew 於 2008-11-15 08:20 AM 發表
小心D啊
唓......JJ女都唔虾我嘅...... 牠好怕我架..... 有時