返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...; v% E% N. V2 Z  U; `' F! z
本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...os.tvboxnow.com9 K1 l9 Z( b( r9 n) s2 x+ P
但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...9 r& S6 a) A" v* p3 V: u9 e: O  d
所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...
$ H5 V" b: F0 ~$ p公仔箱論壇因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....
5 j, c. j! Y7 Z  B' Qtvb now,tvbnow,bttvb唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
本帖最後由 雞仔餅干 於 2017-8-31 05:31 PM 編輯 公仔箱論壇$ Z6 A/ w6 B2 ~! H

7 S( q$ ~, v! m  Xos.tvboxnow.com
未試過 咁樣催桃花有用咩?
) K0 C1 T7 ^$ `8 D: z, W公仔箱論壇fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
# [6 ?; c6 ^  X+ H& d8 ` 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
+ h$ J) b) D. X6 c% G
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...
0 X( x$ @! g$ a. S& I雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
1 l7 ]9 s; Q( W6 Y, B, N+ Oos.tvboxnow.com因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位! \; P/ w) O& N2 _3 }8 B
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過
2 R/ @2 p( f/ C% c" bos.tvboxnow.com不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過公仔箱論壇9 W* k1 D4 T0 q! s9 e9 d! w; G
搞到我都想試下
! m+ N) k- \( ~. etvb now,tvbnow,bttvb因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
, J, I4 t9 F6 \: b% Fos.tvboxnow.com樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質os.tvboxnow.com* W* R( s5 b. }7 _! C& I
uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 D, m" O; i6 ~  ]! ^
banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
未試過 咁樣催桃花有用咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ]' X4 }* n% O, x2 I6 F# y6 B6 E8 I; a
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
公仔箱論壇" ~6 f) \% N, D6 ~  Z6 S/ e
緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過1 `* y( ?' K( f' ?% ^
搞到我都想試下
1 w% L( w; x$ K/ }: g) ]雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣) J  X- `& U: S/ ?. ?
蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
5 j" X+ x7 E+ U( }: f9 w9 [lets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) `$ \6 q0 q1 r0 `: \* D
因為我都有試過