返回列表 回復 發帖
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-18 03:46 PM 發表 8 j9 X- L" W# R8 v+ Q6 Q
老野?
7 W# v- \7 \* t1 i! G1 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。看来你们很早就来翻转这tvb了。
0 g& V$ Z* |% k3 z: W* J多多指教我们这些新手哦!
5 a. V# Z  I# m4 o
5 r7 S( ]  c  H
:onion03: 我唔系老野啊.....  我仲好后生....
! D" g8 z' p3 U5 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com) X) N" J  M/ u
:onion05:指教?? 要指教就問老野喇.... 我唔悉指教駕....
BIG ...SO BIG..
原帖由 andychuah 於 2008-4-18 04:09 PM 發表
- }0 e: \. G% t) Nos.tvboxnow.comBIG ...SO BIG..
os.tvboxnow.com  |: Q8 a* K9 j# f, j5 W2 M! J$ v
tvb now,tvbnow,bttvb0 D2 L; O. D0 S7 a

$ h6 r% d2 S4 w; u5 {* x1 Kos.tvboxnow.com你用錯了..... 應該系用...
* K! y, I" |* e( a" X/ {' G* Ttvb now,tvbnow,bttvb fat ...so fat.....

回復 #49 howgeemun 的帖子

我要點捨得 ban 你啊~
" f1 `  K- Y- J) _公仔箱論壇嘻嘻
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 cchinfatt 於 2008-4-18 04:56 PM 發表
4 D1 {' |: f2 }' K+ A4 W8 R9 t" pos.tvboxnow.com我要點捨得 ban 你啊~
, L) Q' p2 _; e2 }- F" v嘻嘻
公仔箱論壇7 v& H( \+ p" J. i
; ?8 f5 o9 ?! j0 Y! \3 |% _
你系先好講啊.....
嘩 咁多回覆既 !:onion14:

回復 #68 dororo 的帖子

因為係尤物~/ k6 t% v. N+ }9 H. U
哈哈
莫愁前路无知己,天下谁人不识君. 穆里尼奥, 一路走好..
原帖由 Ca. 於 2008-4-18 05:11 PM 發表 ' |( _) j0 m; {9 V8 Q
公仔箱論壇+ }+ n8 ]. l2 a$ j3 ~: ^
-_-...
! A6 ~' g2 k# Z$ ]$ Q9 @我從來冇做過呢回事=.=tvb now,tvbnow,bttvb8 `& t4 R) h+ ?8 _$ f
男朋友ge...隨緣啦~o岩就自然會遇到ge  (我估)
* ^2 w2 U0 v3 u% Ftvb now,tvbnow,bttvb
) s% A# v+ u8 K$ l3 Z0 x% j6 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 講得岩啊.....  系你既就系你既....
. Q! a5 q! d2 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' d% @4 [5 G1 o% u3 t( q; j
唔系你既...勉強都無幸福....
原帖由 dororo 於 2008-4-18 05:24 PM 發表 * p  w9 ]* {2 N
嘩 咁多回覆既 !:onion14:
) Q% z! @; p; x8 Q/ U4 _公仔箱論壇
' V& F! }# A! V8 ^& I1 Z; U9 Z公仔箱論壇 唔系好多 J. ......
原帖由 cchinfatt 於 2008-4-18 05:44 PM 發表
7 U  d+ r% V. q3 ?7 Z9 y- d3 l因為係尤物~
: _: t: a+ I: v. X5 u0 q1 @6 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈
公仔箱論壇1 @* }3 G0 j% l/ L) k  V
6 g0 p* U$ O7 l
尤物 = 魷魚狀物體 ???  
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 02:08 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb; U2 {' l. N3 x% r4 A

3 j8 r- A/ |$ @8 H, K& S/ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' @! ^+ [$ B% }4 Z( U8 p1 x; G
可愛 ??   可憐無人愛啊.....
+ t2 d8 ~* Z5 |$ v( M$ `
+ W: S2 S- K' S' l* \6 p公仔箱論壇sexy.... 豬扒就有....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 m% F+ d$ k3 ^; Q, _( f
+ {" j9 y; e3 O' ^

- Z0 c: M1 G2 b無人愛?   只要妳講得出呢句, 我諗呢度個個男士都爭住愛妳 tvb now,tvbnow,bttvb3 c4 W" V! k0 D9 \& M

) a9 |; S) Y$ p" j/ y% O# Gos.tvboxnow.com豬扒?      只要妳話自己係豬扒, 咁就通街都係 超豬扒
妳的思想如何,你的日子必定如何
汶汶好靓女嚄。。。
原帖由 lyw1114hk 於 2008-4-18 07:59 PM 發表
* t5 v2 S; S# M8 ^" W; Q公仔箱論壇" }2 W2 T7 q1 r, R
6 g! k5 j+ J/ D$ A/ f9 r6 n

+ z1 b3 P1 W. S6 |! xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無人愛?   只要妳講得出呢句, 我諗呢度個個男士都爭住愛妳
  T7 R/ A, R/ M公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. c  n! v  S, {  Q
豬扒?      只要妳話自己係豬扒, 咁就通街都係 超豬扒
os.tvboxnow.com) y! ~5 c; c# o6 y5 K; u

Y- ~, Z2 ~* K2 s 爭住愛我 ??  
* d5 Z& `, l( j2 N( R+ Q; k5 d3 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 v8 w4 O2 O! B' R5 G
我唔貪心駕.... 只要一個真心愛我 , 疼我 , 遷就我 ...而我又中意距既....
# i, o0 d' I5 E9 |os.tvboxnow.com
  Q( p- O) Q3 h8 ~$ wtvb now,tvbnow,bttvb我就已經好滿足駕喇  :onion14:
& t. h5 H. _$ ~+ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com  j3 ~! D  k& g
我系豬扒唔代表通街都系豬扒駕....    仲有好多靚女等住你 ....
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-18 08:22 PM 發表 * V6 O; s0 L3 t, N
汶汶好靓女嚄。。。
tvb now,tvbnow,bttvb* B1 Y5 p& l6 p- @2 X4 y' k" D* ~
; O3 O2 F% A' m$ u0 ~7 p- \
輝哥哥 你都甘玩我.....
原帖由 howgeemun 於 2008-4-18 08:24 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb, A: B* v7 H. \3 R* V% d

2 u6 `/ A- w1 G( l& R公仔箱論壇
: }# d& B( h$ J" K" ]) J! B& L 爭住愛我 ??  
# `' }& U( h+ G' \! P$ _0 Itvb now,tvbnow,bttvb
, N8 P8 Q, ~$ o: j# v& v/ dos.tvboxnow.com我唔貪心駕.... 只要一個真心愛我 , 疼我 , 遷就我 ...而我又中意距既.... 公仔箱論壇' Z, K, Q& Y9 N/ Q% H
os.tvboxnow.com* x9 k. _+ s4 y4 W$ k1 @' h' z
我就已經好滿足駕喇  :onion14:os.tvboxnow.com. a1 b2 Z+ Y- E% g

2 }7 k' B( C" P9 Y+ K7 J$ k 我系豬扒唔代表通街都系豬扒駕....    仲有好多靚女等 ...
& ^# L* [% B0 u* o8 N, X公仔箱論壇
' T- K2 T0 F/ E/ V  @( z3 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ha  ha  妳講得岩, 愛妳只需一個夠~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ \8 o3 P/ V, y$ `( b5 ?7 J8 J& d
唔好咁客氣la,  咁客氣ge靚女,買少見少~~
, M3 q& B1 h) x% N仲有好多靚女等緊我?             just 等  囉     
妳的思想如何,你的日子必定如何