返回列表 回復 發帖
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:' j: T6 t7 N/ F$ m8 P
猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。
啱啱睇咗13.14.15連續三集,特首係.........邊個選上唔重要,重要係:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) G# f8 ?; p" H" o9 v5 U, G
猫姐話齊套劇基本上就是羅列選舉的種種手段同黑暗做法,睇到我真係好唔舒服。 ...+ n. z) n4 _; A% z& ^  o
mnb1123 發表於 2015-3-10 01:14 PM
沒有台灣著名轉灣子彈
沒有台灣著名轉灣子彈
( ^0 F, w2 h/ o0 F* Y3 EPedestrian_A 發表於 2015-3-10 03:30 PM
) t( ^& L/ H# I; Q8 M- W
係哦,成套劇好多卑鄙手段出晒,仲有一招台式轉灣子彈未出。路人甲大哥心水清TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ]% h0 q% y4 m. z+ m1 y* }
雖然每個角色都做得好出色,但都係 '來生人'   同  '童話曲'  令人睇得舒服。
我強烈推介第二人生
無人幫我搵百度資源,無得睇呀tvb now,tvbnow,bttvb- f# e2 ~" |" n- ~' @" v- |, k3 u
文武兄幾時返黎呢
條骨都無佐lu
我強烈推介第二人生
6 }6 N+ i5 U/ `/ c3 A* S6 D6 B1 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2015-3-11 03:32 PM
. y+ S( u) L3 z+ fos.tvboxnow.com$ D' c6 _: B& j  X: p2 K+ L* _
多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。os.tvboxnow.com9 N( V3 w9 T) c( Q  v/ |6 o

" W7 h& v4 G4 R5 }6 B4 xtvb now,tvbnow,bttvb
: ?$ G7 Q. G* Rquote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ G0 B( U4 ?0 p; L
文武兄幾時返黎呢( ~- w2 U$ m& k) ~
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM [/quote]
% A* d- ~. Y0 D4 Y! i8 Q1 }: y! P; r8 t2 T; z' U# A
猫姐,TV分享區HKTV 劇集專區有得下載。
4 j& v$ s. |3 M& v' X( WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 e# ^7 |' g) B. r2 ^+ x  a0 s
多謝路人甲大哥推介,共十一集唔會太长啱晒spring break 放一個星期假可以睇。os.tvboxnow.com! z0 o- E& g$ t% D$ M- r3 z

2 I& s$ r; `2 j5 c. Ltvb now,tvbnow,bttvb
) J' D  y6 m9 z; C# v# T) v$ C" d公仔箱論壇quote]無人幫我搵百度資源,無得睇呀
; e  _7 U( O. f" {4 Z文武兄幾時返黎呢  P% j: R/ k) b* Z- i+ N  x- B, M: s
lhy92725 發表於 2015-3-11 03:50 PM http://www.tvboxnow.com/images ...0 T* F* S8 i' x8 a4 h1 S& l
mnb1123 發表於 2015-3-12 11:52 AM
果度D空間下載鏈接我都鏈接唔到架
條骨都無佐lu
thanks for share

評分次數

• timmaxsing

thanks for sharing i just can't wait to watch .
製作的確勝無線好多,可惜唔能睇到最好畫像…
您值得擁有!太狠阿里嘎頭
而家開拍緊電影版, 好期待
没有结局的一套剧
看了这剧,才知道原来选举背后原来有这么多外人所不知的一些活动。。。。。。。。这么辛苦只为了要这为止。。。tvb now,tvbnow,bttvb4 ?# P: N% ^" n$ _

- W+ e6 b7 I+ stvb now,tvbnow,bttvb是真的吗。。。。。。。哎
可惜大陆禁播~~