返回列表 回復 發帖
又有嘉琪喇.. 我好想問有個女仔嘅造型勁搞笑... 粗眉嗰個呢.. 佢叫乜名呀??...
公仔箱論壇1 Y) N) e2 K# s) ~# s
有啲奇真係好誇張又好笑,睇吓吳沚默個角色烏笄。" q, i9 s9 e2 o6 d
2962645+ s6 h' K3 X5 i& `) a. [  I' v
leekwoklam 發表於 2014-10-18 07:07 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& H' ]# h* p% H) }. ~

, d" ?0 e( }# P7 h4 w; q3 Fos.tvboxnow.com就係呢個造型呀
第一集笑位好少, 期待之後發展tvb now,tvbnow,bttvb, I' R: L" F- j( G% j5 C0 X! ^
mintone 發表於 2014-10-20 11:59 PM
8 v  J$ a. o* R( p; F

1 ^( J8 B7 f( J% ]+ u5 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁我等埋第二集先至睇lu
睇完4part之後我都無笑過
: x$ ^3 E0 N6 Ftvb now,tvbnow,bttvbWENTECH 發表於 2014-10-21 09:10 AM
公仔箱論壇! {! \. m/ `% \  g
. C* g2 G" K$ `# h, n
我覺好好笑喎.. 朋友比多啲幽默感.. 做人會開心啲!
《老表,你好hea!》頭兩集有笑位, 但可能有第一輯《老表》作比較, 覺得頭兩集的笑位未算太自然和突出 (或者是自己的要求高了), 但在忙碌的工作後鬆下笑下, 都算OK啦!os.tvboxnow.com6 K5 h8 C5 }- l& W7 ?

. X; P, m1 Z! j. Btvb now,tvbnow,bttvbKING SIR呢D真係戲劇大師, o係度扮老人痴呆、  ...3 k/ ~6 b- w/ z2 B7 t
tycn3320 發表於 2014-10-21 10:37 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- \9 [/ Z5 G( O9 F

( I  ^2 n! F: u: C8 q0 ktvb now,tvbnow,bttvb好驚喜有馬明份呀! 未睇第二集.. 不過睇你平時啲comments同我差唔多.. 我諗畧知一二.. 第一集巳經笑到我咳唔停喇.. 爸爸又叫我唔好睇喇.. 點算.. 咁難清架!
公仔箱論壇7 V/ p# _% t, p, n6 f
2964564os.tvboxnow.com4 i& Z4 Z3 Y0 [2 i  o  ]) T, `' a9 b9 y
吳沚默演烏笄,又係其中一位編劇。
4 O! P$ D5 A3 u9 N) s! f2 vos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-21 02:17 PM
/ ^6 U# h$ N7 i1 A+ i* y; X6 O* c+ J
* V. C: V! K$ y3 u1 P( N5 Jtvb now,tvbnow,bttvb佢個妝好搞笑.. 但要睇下佢演技喇!
# j; U% s: o, [" Y4 [# _2964565
9 ]6 y! f! \* N& ^1 D. Y+ Utvb now,tvbnow,bttvb嘉囉琪個「小報告」都係大茄,靠邊站嘅啫。5 ?1 h/ J5 [9 @# [
leekwoklam 發表於 2014-10-21 02:23 PM
' F4 o' @4 `( l+ A9 [" f4 @. e公仔箱論壇3 W/ l4 V9 T" T; R
唔係呀.. 嘉琪第一集都好多戲份吖....其實佢都係適合做喜劇
本帖最後由 大文細佬 於 2014-10-22 12:53 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# P7 n& Z6 R+ v9 D2 ?' X' ~9 Z9 e
1 V. H: H$ `. M4 \$ d! g* Y
tvb now,tvbnow,bttvb4 l, Q/ K( R' ]0 G& K6 T1 {9 e

1 M9 r7 o& T4 q/ X+ \LamLam,其實睇咗第一集己經可以分析,上套老表你乜嘢我無咩點睇過,唔知王祖藍做成點,但口啤同評價略有所聞,係唔錯。
3 M) f6 j5 h! i8 j1 _8 R8 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ g1 T: ]& N! D1 K$ O; }; d公仔箱論壇今次尤田,呢個敗家仔性格的確幾搞嘢,由王祖藍做出嚟真係好掂,真正的富二代亦未必明白點解做富二 ...- M8 y5 T. B" j' I+ H( }; C8 A0 j
金田Sam 發表於 2014-10-21 03:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  B6 U6 u( p7 X5 S9 y- U
公仔箱論壇& \, ~+ y7 k- K# z) V( T
祖藍係演藝學院一級榮譽畢業架...演藝學院出身啲人一向都有水準.. 更何況係一級榮譽畢業畢業生!... 福祿壽中最有才華係佢!

評分次數

• timmaxsing

E9 h5 V, K' [( |6 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; Z" f/ f" v8 D  }: w睇啦! 睇啦! 網民批評成日在tbb劇集出現果5句HEA對白, 老林在戲中戲講完, 轉頭野仔又在戲中訪問環節中再講多次, 串連晒平時被批評果d hea 對白, 真係拍晒手掌!! ...公仔箱論壇. G6 d7 |% |5 f4 p" q5 ^
tycn3320 發表於 2014-10-22 12:59 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ y  e( b6 Y. ?
8 \8 k9 \: e9 H2 i9 v5 W( ]
第二集我覺得最好笑係好有佔中feel.. 朋友深思下喇!
3 k+ v  z+ l* l3 O/ @% @tvb now,tvbnow,bttvb
6 U0 ]$ ?  ?5 ~2 H' `9 |- L其實繼聰 喺舊女友嘉琪面前show胸肌呢一幕,知道二人以前關係啲觀眾,都幾會心微笑嘅。
" n0 n' |/ f7 P4 d( Y! O0 Dtvb now,tvbnow,bttvb2965215  E4 a# F% h0 i2 l0 L( a8 d
2965216TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! D0 [: ^7 q& t, P* L3 x
leekwoklam 發表於 2014-10-22 12:33 PM
! B" k& M$ t  Q; Q% x

/ g  _% L+ e0 ]: K1 d% Y0 Q你唔講真係唔知佢地係ex... 嘉琪好啲喇.. 起碼無咁人造吖.. 全天然嘛
公仔箱論壇: q+ o; E/ d! c6 \6 ?
2965997$ L  A0 ]* V+ L% x6 q$ A$ |3 T
張繼聰 同梁嘉琪啲嘢陳年往事Lu(演藝學院年代),聽講係男方見異思移,又話有人介入,唔知邊句真?tvb now,tvbnow,bttvb  _. ]' `5 g; I6 \' H" b  n: Q
不過感情嘅嘢好難講邊個啱講邊個錯.....
# P" R( Z' Y7 c! {6 f/ S/ z5 ?tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-23 02:46 PM
os.tvboxnow.com& u0 C6 A$ z8 z  L2 ]$ f: E3 w% O
公仔箱論壇0 W) O0 P; A8 v; Z
有人介入定見異思遷都好.. 對嘉琪嚟講係好事.. 唔洗浪費咗時間响一個mr. wrong度... os.tvboxnow.com2 g7 J8 a1 H$ {& H6 K+ v
tvb now,tvbnow,bttvb; M) R) G' U% r, G9 B6 r
介入嗰個有病鍾意同人爭..見異思遷嗰個少一個唔少.. 至於最後呢一pair响咁嘅情況下一齊.. 希望佢地唔會因為呢種性格最後不歡而散喇.. 同時希望經歷可以令呢一pair珍惜對方喇...
4 H3 ~7 S  N$ X0 X3 W9 ^$ w4 Q) QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& _$ I# H0 a6 F% {
希望嘉琪快啲可以揾到mr. right!

評分次數

• timmaxsing

講番你organic個topic吖... 我全家嘅食物可以organic都會買organic 架.. 加埋最好買野生嘅海鮮類.. 咁就perfect organic喇... 身體健康 至於其他生活上.... 林在野講嗰啲細節就真要學下喇
自第1輯《老表》以來, 睇左幾套張繼聰有份演的劇集, 佢演幾個角色都好入型入格, 無論做奸人, 做喜劇, 做出來D表情, 面容, 動作, 都真係做到個角色需要既野  
0 B0 c$ a+ `' d《巨輪》裡姜勇的古惑仔角色os.tvboxnow.com- y2 h( B: M0 I$ C( S8 b
《食為奴》裡的八王爺 ...tvb now,tvbnow,bttvb$ {3 W* c/ d1 \: r
tycn3320 發表於 2014-10-24 11:29 PM
1 ]6 y5 |+ o/ ]4 Dos.tvboxnow.com
4 d0 q' X' Y4 c你講幾乎全部同意... 但個人觀感呢套老表, 你好Hea好似有少少over咗.. 過多show 肌... 希望之後唔會太多喇
os.tvboxnow.com+ \2 Q, n* T6 R3 {9 m+ {
/ k2 r) Z: {5 A4 D4 E
繼聰Over咗呀?os.tvboxnow.com, ]" C$ T$ |; u/ ]* |
我仲以為女仕會幾欣賞添?
5 z1 R( ~: s$ ?! k! }1 S公仔箱論壇論次數,阿Mario啲露點鏡頭又係幾多嘅。, c; Z8 F: U6 X2 y. Y" F: A4 o5 o- C' @2 ^
! i4 }7 _/ a* P1 z
8 ^6 l, d1 E  atvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-25 12:10 PM
! g) d, b7 _4 l3 f公仔箱論壇
6 C% p/ f; P5 c$ M我諗啲上咗年紀嘅女仕會鍾意啲掛.. 我就覺好核突
將男演員或女演扮刻意扮醜,正正係周星馳手法,
/ }$ D3 R5 N: |* n: q$ los.tvboxnow.com星爺拍的第三部電影開始,己將戲中人醜化,越整越醜,
' \- J# |. ]6 S6 P仲特登搵人地缺憾放大,那個技安扮有鬚根的女人,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ?$ f; b  Z) a9 L
谷德昭次次都係敵人,田雞總係笨到無人有,阮鯨單...
, ]# b5 i( \3 ?! x! {9 Z" Zos.tvboxnow.com連請了洪金寶也想 ...( X: z: x# P; C. N6 f
金田Sam 發表於 2014-10-26 12:23 PM
: d& x9 D1 ]" g3 ^( E7 J
tvb now,tvbnow,bttvb: l5 F# t7 `; r* j: X" m* G, ?. g6 B
萬二蚊一向都唔係靚架喇.. 只可以講順眼.. 所以對於我呢啲觀眾嚟講.. 佢呢個造型無乜特別.. 唔係太醜.. 因為佢本身唔靚