返回列表 回復 發帖
我要好似其他人咁叫你Lee生..
1 f4 [2 z* ^/ B$ t公仔箱論壇你唔講我都唔知啲人响網上咁討論---> "喺其他網站,啲網友一見安琳性感現身,就起勢研究其坐姿,又話走光又露乜線物線又盛,睇咗一段已經冇興趣睇落去,啲人睇劇後只愛談論演員身材,我都無嘢好講......,所以我哋唔講呢啲,只講父女二角演譯嘅好壞。"
2 T( h# h. O- f) |* I公仔箱論壇
& k$ H9 a, Q! {' U# a公仔箱論壇叫啲人過去美國住吖.. 時時刻刻都可以睇.. 睇到唔想睇.. 幾正都有呀! 呢啲咪叫大驚小怪囉!
Lee Sir.. 點解你咁勁.. 可以揾番咁多資料架 --> "喺無記舊年發放嘅《使徒行傳》"片花"之中,KK(張國強)個角色本應係廉政公署執行處處長"張致森"(介紹本劇時都以為正確),率領敏之一班ICAC精英同卓sir有對峙場面,正氣過正氣。" os.tvboxnow.com, z! u* g- A7 o: b

6 h: `) v: `) N7 t- {tvb now,tvbnow,bttvb好多演員都專業包括張國強.. 佢地好似無乜機會發圍咁囉!
劉香萍好出名架???? 乜人嚟架??
* W( Q3 h. F3 n3 d+ V# n9 y, E5 ?* O* H0 M, l
佢地兩母女直情一個餅印呀.. 除咗對眼鬼鬼地唔似之外
安琳安息吧.........我好唔捨得你.............1 m$ ]- {: n  F
* W1 m) @6 S/ ?- h, o公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-13 01:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 a& @4 V3 D! C5 h* u: P/ U3 ~: {
公仔箱論壇0 Z' U8 c' a1 J# K
lam lam 你梗係唔捨得喇.. 佢咁靚女
男人唔壞, 女人唔愛嘛!.. 我先無咁蠢!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; c% B5 n; E! l7 f
2939643TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" y3 ~4 U" c: N: W2 k0 }& u
32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- i! {( {& w) o3 R$ E* y
leekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
2 W4 ^, q3 H6 b5 Itvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. b! g* ^" A8 v" {/ j  e
佢真係唔似32歲呀
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- T9 V" m( z3 Q( q7 W3 [: G/ u* r7 J: {
係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。
# D3 N% \! {4 N2 z, H3 ^; \5 R2940637os.tvboxnow.com1 |1 s% q% _, ?- ?! H7 s& R$ z
leekwoklam 發表於 2014-9-18 03:57 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# X/ d2 E+ o) ]
" p1 \  _$ I: V/ s  j
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
29466251 Q4 e$ ]" K1 C6 V. ?0 j0 a4 |
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
3 O6 e# [" x( O; jleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ e+ [, f- v8 p' u5 o* q$ g
os.tvboxnow.com, Q$ R; N. {! t! R4 g
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
至少他可以做一隻風流鬼os.tvboxnow.com( x; @$ w' o5 y! U4 a  Q8 r1 _
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
os.tvboxnow.com' l! B5 L7 G' n9 E, v

, p0 T5 D$ u6 D& A3 E" n佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
最好就係原來歡喜哥無死到
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 L! `4 i; j9 q( N+ d0 M
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。os.tvboxnow.com: n/ X# l: X  D9 d0 n( R
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ~3 u1 K1 i8 ]
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
, y' B2 h5 v/ H6 L! G1 S公仔箱論壇( D9 ?; ]5 o0 w3 W" C; L; n4 s
聽緊電視喇