返回列表 回復 發帖
1 `" [* a; ?. l. m) e% r$ d

* V8 \7 c( s9 x; \: Eos.tvboxnow.com我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...
7 I3 q5 t. |' J0 R! [公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% u/ {* m+ i# a
細佬,你真係越爆越多嘢。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 j2 e3 w* U8 [# ]
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題
8 P# C4 |# d+ S( o* @tvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 `' N+ z% k: M+ K3 r
唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?tvb now,tvbnow,bttvb8 Q- @& q$ x; l  u) c/ D& q  v
又直接講劇情會好悶.....
tvb now,tvbnow,bttvb$ k6 \/ r: E  i
os.tvboxnow.com3 n' n5 k. i( l, r. G( Q
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
- o# H4 _$ [' L  P0 Ztvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
0 M0 I9 N2 m6 v4 v# G6 h, d; Ios.tvboxnow.com恭喜細佬估中最後兩位UC。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
8 b5 ]# ^" d8 R/ h" fos.tvboxnow.com
# w% Z) I; k' P$ `1 ?) c今日星期日睇番香港星期日嘅新聞巧驚呀.. 香港人响weekend佔中.. 照理對星期日假日嘅經濟應該無乜影響架!... 點解啲香港高官指令警察出動到催淚彈咁變態架.. 佢地佔中極其量只會令到啲車入唔到啫.. 洗唔洗咁激呀.. ...
$ e- Y: q! @+ I0 z$ J+ \公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-29 01:50 AM
9 w* C* j) ]$ D. `! H
係呀!琴日喺銅鑼灣轉車,好恐怖......
4 [$ w# x7 Z! v4 ^# d; a感覺有啲似《使徒行者》裡面,洪英社被差人圍剿咁,救命呀細佬,我幾乎日日都要行嗰區架.......
  h6 \% m5 K7 ^os.tvboxnow.com今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦 3 X2 Z! |3 D0 ^  U% u7 ^
寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...os.tvboxnow.com- Y/ v. a+ J/ F( r# T2 k
mnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
: e9 E) r+ i5 X( c8 Y" Y公仔箱論壇好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....
" M; o# G- p8 I) ^; r4 `
os.tvboxnow.com! `2 A0 y4 a0 |5 \3 p

( w1 `. X- i0 E& O5 o, o* C
" Y3 ?$ f) k4 \1 h: m0 r7 t. M6 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
) i1 J6 H* p9 j: H$ S* E6 p8 f1 B0 P8 B: NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! P! k3 z) z' G2 P6 Ntvb now,tvbnow,bttvb
/ A' |0 Q9 F+ G; L, j. R' }小嘉、------角色目的顯淺,並無想做大事之心,要死作用只有帶起爆seed傷感。
- y0 f$ f; Z3 f; k6 s2 b5 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。爆seed、--有可能死,角色去得太盡,犯法違規嘢做得 ...tvb now,tvbnow,bttvb& f" K0 D* ]  D0 X! ^; k2 L
金田Sam 發表於 2014-9-28 11:26 AM
os.tvboxnow.com* I, }, G+ U- U! K
多謝金田Sam幫手分析。
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...
2 W- J! ]3 O: n2 ?9 f; }9 _tvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
' Q3 P) G/ p: Q8 G' X. c
係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
tvb now,tvbnow,bttvb, [4 r" g! Y3 a- L: t4 O2 o
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 K0 _0 h- G4 H
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
2 F0 N  q& F  {4 {. @os.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
! q+ l; t4 T* Gos.tvboxnow.com哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: y# O2 p2 W! R* x
我冇罷課亦都唔主張...
0 y; B/ L7 i( P: {" o" R  r嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...os.tvboxnow.com- {# p1 [$ `9 F
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
. g' b1 S/ {% L' P* O% U" y公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
* A( M3 ]0 a8 z0 G4 [
又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
# u: R- I7 S; D  H& [5 _$ gos.tvboxnow.com
5 `% ^4 n9 a$ y/ ?/ |+ R! tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
/ O, L9 ]$ Q* ^8 h5 X0 b/ U1 t4 A$ G+ D
2 p6 e  |0 N, otvb now,tvbnow,bttvb細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
1 e3 O! D9 x, T/ F
tvb now,tvbnow,bttvb" w! l" X+ ]+ J! S7 G
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
2 m1 u5 Q6 `+ u* ]大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
公仔箱論壇; r4 u! k4 _" ]
其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。
7 E! A2 H. ?, W/ Kos.tvboxnow.com不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
1 A& O; n0 ~$ l+ Q! {/ |! [* uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
& N7 t) i, l$ h( ~( Xos.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
4 T7 Q6 y& J0 i: o; l  oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......
- l% T* [' x/ C8 X" `公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈,最初以為死剩卓凱一個,當然唔係真啦。/ z2 \: B* s: j+ _
' u$ `( G% p, C0 b4 G
木蝨去得轟烈,而Kobe靜雞雞厘埋死,即係有2人賣咸鴨旦啦,Master271, Pedestrian_A, 金田Sam, mnb1123 請收獎。
順帶一提, 啱啱睇完最後兩集, 都好多地方要插, 但我相信編劇一定無諗過歡喜哥個角色會有咁大回響, 所以到最後加插佢係UC嘅伏線, 釣下我地癮都好嘛..初初我無諗住睇ending架.. 但見到news話有歡喜哥呢段, 我先 ...公仔箱論壇4 g- j1 M) q+ Q( N, e8 ^' R4 v
大文細佬 發表於 2014-10-7 02:29 AM
os.tvboxnow.com4 c, G& I% b0 T) q
呢個版本結局未睇呀陰功,快啲睇番先.......
- o% H0 r) C. \: L1 }4 \tvb now,tvbnow,bttvb
+ P; K# W2 Y( o5 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我無獎.. 其實我估有幾多人瓜係依據tvb嘅作風嚟估架... 一定會起碼有一pair有一個人死, 我就估有兩pairs, 一pair我估kobe, 因為編劇已經交代過佢個腦有cancer, 主角呢pair我估tvb會比個happy ending ...
8 r' P2 X, E7 x/ X$ [大文細佬 發表於 2014-10-7 02:23 AM
$ d( K7 U& L: A
tvb now,tvbnow,bttvb, _' {- D8 q, W9 Q+ C( f* G
冇獎都唔要緊。公仔箱論壇" y, i1 @) ]' O% ]2 c" ?
哈哈,不愧為TVB粉絲,其實你分析得都好有道理吖,係咪?