返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!
9 X; x" ]$ e7 g  n7 f. D9 P4 K( u6 Xos.tvboxnow.comgigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
: J4 O* j! c3 d0 Y+ d1 P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: G5 A+ M. x; ~
成半年無見,好開心見番你。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ]: E  M- b& L! k: [4 _7 z
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
公仔箱論壇4 {# y: k5 @2 T- C
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...  A, w1 `- h4 r& z) h
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

1 ^7 v8 P0 U* P& q/ Gos.tvboxnow.com公仔箱論壇) q& A$ y, V' O$ I( y) f9 c4 a/ o
成半年無見,好開心見番你。
4 l3 P+ G) _2 a8 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。os.tvboxnow.com* G& b9 T, v. R& c
2682052! C: A- b8 q/ U
leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
公仔箱論壇) A$ @7 }" @  i) O( y" M( l5 Z

9 V, e+ s' ?* D2 q' f3 l5 q* S0 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...os.tvboxnow.com. ]3 x2 [- H# d) n5 e% o/ }
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
7 G* N8 K  q5 ktvb now,tvbnow,bttvbmolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
os.tvboxnow.com: X) O* r% X4 `' G

) N7 r. q1 a  }. Ztvb now,tvbnow,bttvb女工要著吊腳褲架咩??
" @$ G' y+ ?1 P, {公仔箱論壇
6 L9 S7 o1 q% @" PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...os.tvboxnow.com1 N: [; V- p  H( U1 ?
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...4 p3 T4 y7 x# d1 `
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
( Y: j. Q1 \, r; u& K) o1 S

$ I( e5 w1 \; n4 t+ P: n  R; Q) Z0 ]其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
; U7 x5 U. ]: Y* T; _8 u* _4 ~公仔箱論壇
6 e5 m9 _2 y" @7 Z6 {- u; RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 H- u2 E: z$ f. }2 A, \os.tvboxnow.com你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
/ D- g& }/ ^9 }; P0 ~os.tvboxnow.com啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
: d. _+ H! v. {* k# u( X/ X3 Z公仔箱論壇講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
' e: G% f5 L* o  `. s! wos.tvboxnow.com2682931
! H5 l6 c# S# q  ^$ R公仔箱論壇其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
6 O4 T4 u' r2 u/ X' f公仔箱論壇公仔箱論壇5 d( ~% h! F, i! A9 T) r
3 ]1 G$ V; m" C! Utvb now,tvbnow,bttvb你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
1 _4 v2 B' V" [$ F; M啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...os.tvboxnow.com5 _' b; n7 \5 i
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
4 Q4 W* @$ I2 O" r: y4 ^! L9 @% r
" R6 L4 W" y% _5 N2 I& K! \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
tvb now,tvbnow,bttvb* L2 Q: g9 J( t6 n5 ^

( e# n% U% _/ r2 d7 ktvb now,tvbnow,bttvb話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
, \3 N6 }5 U' J4 S8 x大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
3 R2 @3 z$ b8 Y' a& z# {3 `1 Vtvb now,tvbnow,bttvb6 u6 H, I1 F4 T( c4 a3 [
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!公仔箱論壇$ \0 h/ f3 |& Y* @$ T% e
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
0 n3 t$ W0 |+ f1 ?6 aos.tvboxnow.comtycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
! h4 c  k. A' R4 z" @6 v3 ?公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 j- Z  Z' Q  y/ ^) T  B: C; j" W
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........